foto

Frances Hodgson Burnett

  • nar. 24.11.1849
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.10.1924 (74 let)
    Plandome, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 The Secret Garden - kniha
2003 Radosti a strasti malého lorda - kniha
2001 Návrat do ztracené zahrady - kniha
2000 Return to the Secret Garden - kniha
Ritorno del piccolo lord, Il (TV film) - kniha
1997 Maleňkaja princessa - kniha
1996 Malý lord (TV film) - kniha
1995 Malá princezna - kniha
1994 Hello Kitty no šókódžo - kniha
1993 Tajemná zahrada - kniha
1987 The Secret Garden (TV film) - kniha
1986 A Little Princess (TV film) - kniha
1980 Malý lord Fauntleroy (TV film) - kniha
1976 Little Lord Fauntleroy (TV film) - kniha
1962 Der kleine Lord (TV film) - kniha
1949 The Secret Garden - kniha
1943 Principessina - kniha
1939 Malá princezna - kniha
1936 Malý lord Fauntleroy - kniha
1926 L'ultimo lord - kniha
1924 Manželské pouto - kniha
Stará šlechta - kniha
The Dawn of a Tomorrow - kniha
1923 The Flame of Life - kniha
1921 Malý lord Fauntleroy - kniha
1919 The Secret Garden - kniha
1917 The Fair Barbarian - kniha
The Little Princess - kniha
1916 Secret Love - kniha
1915 Esmeralda - kniha
The Dawn of a Tomorrow - kniha
The Pretty Sister of Jose - kniha
1913 Lady of Quality, A - kniha

TV seriály

2009 Šókódžo Seira (TV seriál) - kniha
1995 Malý lord Fauntleroy (TV seriál) - kniha
1988 Šókóši Cedie (TV seriál) - kniha
1985 Šókódžo Sara (TV seriál) - kniha
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál) - kniha
1951 Sara Crewe (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky