foto

E.L. James

  • nar. 7.3.1963 (55 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Fifty Shades Uncovered
2012 Sex Story: Fifty Shades of Grey

TV pořady

2012 Katie (TV pořad)
2008 La grande librairie (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1973 Fantástico (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace