foto

Vanessa Kirby

  • nar. 18.4.1988 (30 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gareth Jones
Hobbs and Shaw
2018 Mission: Impossible - Fallout
National Theatre Live: Julie (divadelní záznam)
2016 Genius
Než jsem tě poznala
Rozkaz zabíjet
2015 Bone in the Throat
Everest
Garderobiér (TV film)
Jupiter vychází
2014 A Streetcar Named Desire (divadelní záznam)
Insomniacs
Za vlast a královnu
2013 Charlie musí zemřít
Lásky čas
2012 Labyrint (TV film)
Vloupačka
2010 Love/Loss

TV seriály

2017 The Crown (TV seriál)
Mystery Man (S02E10)
Dear Mrs. Kennedy (S02E08)
Matrimonium (S02E07)
další epizody (8)
2016 The Crown (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Assassins (S01E09)
Pride & Joy (S01E08)
další epizody (9)
2015 The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
Lost and Found (S01E06)
The Frankenstein Murders (S01E05)
The Fortune of War (S01E04)
další epizody (6)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Sloni mají paměť (S13E01)
2011 Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
The Hour (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2009 National Theatre Live (TV seriál)

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace