foto

Youssef Hajdi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Problemos
2015 Lupiči
Proč jsem nesnědl svého taťku
Tête baissée
2014 La dernière échappée (TV film)
Vincent
2013 Gibraltar
Mohamed Dubois
Obětní beránek
Šmoulové 2
2012 Médecin-chef à la Santé (TV film)
Nepoužitelní
2011 Halal police d'État
La glisse
La Ligne droite
Nízkonákladovka
Svobodní
1, 2, 3, voleurs (TV film)
2010 Tajemství mumie
Temps de la Balle, Le
2009 Galimatyáš
La Première étoile
Temnota
2008 Excusez-moi
2007 Gangsteři
Invité, L'
13 m2
2005 El derechazo

TV seriály

2017 Héroïnes (TV seriál)
Playground (TV seriál)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
2013 No Limit (TV seriál)
Diamants de sang (S02E01)
2011 Platane (TV seriál)
Zak (TV seriál)
2009 Černá série (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2006 Équipe médicale d'urgence (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace