foto

Graham Norris

  • nar. 13.3.1981 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Vražedná rychlost
2008 Muž přes palubu
Odpočívadlo 2: Neohlížej se
2007 Láska podle předlohy
2006 Černá Dahlia
2005 All In
2003 Swordswallowers and Thin Men

TV seriály

2010 Memphis Beat (TV seriál)
Ted a spol. (TV seriál)
Nová pracovní doba (S02E06)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Tréma (S01E04)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Drž se svého instinktu (S05E06)
Generálka (S04E22)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 New Amsterdam (TV seriál)
The Island (S02E09)
Five Miles West (S01E18)
2018 New Amsterdam (TV seriál)
As Long As It Takes (S01E09)
iZombie (TV seriál)
My Really Fair Lady (S04E06)
2017 iZombie (TV seriál)
Eat, Pray, Liv (S03E03)
2016 iZombie (TV seriál)
Dead Beat (S02E18)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
Eternal Sunshine of the Caffeinated Mind (S02E14)
další epizody (7)
2015 iZombie (TV seriál)
Max Wager (S02E06)
Mr. Berserk (S01E10)
The Exterminator (S01E03)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 New Amsterdam (TV seriál)
Your Turn (S02E01)
Luna (S01E22)
This Is Not the End (S01E21)
další epizody (14)
2018 New Amsterdam (TV seriál)
Anthropocene (S01E06)
Cavitation (S01E05)
Boundaries (S01E04)
další epizody (5)

Host

TV pořady

1984 Jeopardy! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky