foto

Tats Lau

  • nar. 23.2.1963 (57 let)
    Hongkong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bdělé sny
Paws-men
2015 Lucky Star 2015
2014 Xiang gang zi
2013 Dang C yu shang G7
2012 2012 Wo ai HK xi shang jia xi
Good-for-Nothing Heros
2011 Suan ba la, lao dou!
Xiao Yong Chun
2010 Bao bao qiao jia ren
Fortune King Is Coming to Town!
Qi shi er jia fang ke
The Jade and the Pearl
Yue guang bao he
2009 Liu lang han shi jie bei
2007 Mei nu shi shen
2006 Chun tian hua hua tong xue hui
Lian ai chu ge
Poslední boj
Tan tan qing, shuo shuo xing
2005 Chong bu zhi
Long han wei 2 zhi huang mu niang niang ne?
Velké dobrodružství
2004 Chao suo xing jing
Da ban ta yi can
Da wu wei
Gui ma kuang xiang qu
Jian xi hei mei gui
Jue shi hao bin
Mo dou xian sheng
New Police Story
Shi jing wu shen
Wo yao zuo model
Zhui ji 8 yue 15
2003 An na yu wu lin
Bai fen bai gan jiao 2003
Hao qing
Jue zhong tie jin gang
Kap sze moon yat goh gei kooi
Lian shang ni de chuang
Ren sheng zhong zhuan zhan
Shi yi jie nu wang
Xiao
Xin zha shi jie
2002 Happy Family
If You Care...
Jue shi hao B
Mou mon tai 2
Nine Girls and a Ghost
Piao hu nan nu
Smrtící andílci
Wo ai yi lu ge
Xing salon kuang xiang qu
2001 Boli shaonu
Lao fu zi 2001
Mai xiong pai ren
Man hua feng yun
Tie ying sha ji
Yue man bao xi huan
Zui ji zhi shou
2000 Chinese Midnight Express II
Juliet in Love
Let It Be
You gu yue hui
Yuan fen you Take 2
1999 Instinkt lovce
Qian wang zhi wang 2000
1998 Chao shi kong yao ai
Tales in the Wind
1997 Fei yi ban ai qing xiao shuo
Qiu lian qi
Suan si cao
Tian cai yu bai chi
1996 Bůh kuchyně
Da nei mi tan 008
Jin zhuang xiang jiao ju le bu
1994 Zheng yue shi wu zhi yi sheng yi shi
1993 Qi yue shie si
Xin bu liao qing
1992 Long Min
1989 Da gong kuang xian qu
Hei se mi qiang

Dokumentární

1996 Fai wa siu suet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky