foto

Jan Ponocný

  • nar. 9.7.1965 (54 let)
    Třinec, Československo

Biografie

Skladatel, muzikant a zpěvák Jan Ponocný napsal hudbu například k filmu režisérky Alice Nellis Revival (2013), Perfect Days - I ženy mají své dny (2011), k filmu Mamas a Papas (2010, nominace na Českého lva za hudbu), k filmu Vaterland-Lovecký deník z roku 2004 v režii Davida Jařaba s Karlem Rodenem v hlavní roli. Je autorem hudby k dalším filmům mnoha divadelním představením.
Jeho písně do sváho repertoáru převzala řada zpěváků, například Ewa Farna, Aneta Langerová, Helena Zeťová, Debbi, Anna K., Karolína Kamberská, Václav Koubek, Laura a její tygři, Goodfellas, Ivan Hlas, Ridina Ahmed, Jean Couture, Bradley Stratton, John Riley a další. Produkoval nahrávky Václava Koubka, Ivana Hlase, Janka Ledeckého, Xindla X, Jany Kirschner, Lenky Filipové, Miro Žbirky a mnoha dalších.

Vystupoval s Mekym Žbirkou, Václavem Koubkem, Ivanem Kralem, ale v první řadě se svým vlastním jednočlenným projektem Circus Ponorka.
 

ČFTA

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Šest dní (studentský film)
2014 Giant Business (amatérský film)
2013 Revival
2011 Perfect Days
2010 Mamas & Papas
2004 Vaterland - Lovecký deník

TV seriály

2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Můj bezvadnej život (E03)
2018 Dabing Street (TV seriál)
Poslední dabing (E12)
Destrukce (E11)
Monitoring (E10)
další epizody (12)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Pod hladinou (S01E01)

Dokumentární

2014 Adopce: Konkurz na rodiče

Hudební videoklipy

2013 Circus Ponorka - Over You (long version) (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Revival

Dokumentární

1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Circus Ponorka - Over You (long version) (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace