foto

Jan Ponocný

  • nar. 9.7.1965 (54 let)
    Třinec, Československo

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Šest dní (studentský film)
2014 Giant Business (amatérský film)
2013 Revival
2011 Perfect Days
2010 Mamas & Papas
2004 Vaterland - Lovecký deník

TV seriály

2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
2018 Dabing Street (TV seriál)
2013 Nevinné lži (TV seriál)

Dokumentární

2014 Adopce: Konkurz na rodiče

Hudební videoklipy

2013 Circus Ponorka - Over You (long version)

Galerie (5)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace