foto

Jan Ponocný

  • nar. 9.7.1965 (54 let)
    Třinec, Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Ceny české filmové kritiky

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Šest dní (studentský film)
2014 Giant Business (amatérský film)
2013 Revival
2011 Perfect Days
2010 Mamas & Papas
2004 Vaterland - Lovecký deník

TV seriály

2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Můj bezvadnej život (E03)
2018 Dabing Street (TV seriál)
Poslední dabing (E12)
Destrukce (E11)
Monitoring (E10)
další epizody (12)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Pod hladinou (S01E01)

Dokumentární

2014 Adopce: Konkurz na rodiče

Hudební videoklipy

2013 Circus Ponorka - Over You (long version) (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Revival

Dokumentární

1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Circus Ponorka - Over You (long version) (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace