foto

Michael Ande

  • nar. 5.10.1944 (74 let)
    Bad Wiessee, Bavorsko, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dobrou, mámo - a.z.
2000 Zurück auf Los!
1983 Liebe Melanie (TV film)
1977 Der Komödienstadel - Graf Schorschi (divadelní záznam)
1974 Das letzte Testament (TV film)
1973 Scheibenschiessen (TV film)
1972 Mucki (TV film)
1971 Ich träume von Millionen (TV film)
Provisorische Leben, Das (TV film)
1970 Der Paradiesgarten
Schwabing so, so - oder so? (TV film)
Warum ist es am Rhein so schön? (TV film)
1968 Kinder des Schattens (TV film)
1967 Pechvogel - Ein Spectaculum für große und kleine Leute (TV film)
1966 Hava, der Igel (TV film)
1964 Darf ich Sie eine Minute sprechen? (TV film)
Odsouzeni k hříchu
Trojanische Krieg findet nicht statt, Der (TV film)
1963 Grotte, Die (TV film)
1962 Der kleine Lord (TV film)
Peter Pan (TV film)
1959 Wenn die Glocken hell erklingen
1958 Bacio del sole, Il
Die Trapp-Familie in Amerika
Lékař od Stalingradu
Majestät auf Abwegen
1957 Der Schönste Tag meines Lebens
Die Prinzessin von St. Wolfgang
El Hakim
Skandal in Ischl
1956 Die Trapp-Familie
Hirtenlied vom Kaisertal, Das
Stimme der Sehnsucht
Zärtliches Geheimnis
1955 Griff nach den Sternen
Ich weiß, wofür ich lebe
Marianne de ma jeunesse

TV seriály

1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1979 Doktor Puclík (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Die Powenzbande (TV seriál)
1972 Fußballtrainer Wulff (TV seriál)
1970 Der schwarze Graf (TV seriál)
Die Reiter von Padola (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Finke & Co. (TV seriál)
1966 Poklad na ostrově (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)

Dokumentární

1958 Raketen

Host

TV pořady

1968 Outsider (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace