foto

Tony Hale

  • nar. 30.9.1970 (49 let)
    West Point, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nine Days
2019 Angry Birds ve filmu 2
Ke hvězdám
Toy Story 4: Příběh hraček
2018 Já, Simon
Paříž 15:17
2017 Má volba
Sadie
2016 Angry Birds ve filmu
Dominion
Hrdinové z New Jersey
Yoga Hosers
2015 Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
American Ultra
Night Owls
2013 Drsňačky
Králové léta
2012 First in Flight
Not That Funny
2011 Sironia
Wuss
2010 Bezvadíkyještěprosím
Náměsíčný
2009 Boldly Going Nowhere (TV film)
Cop House (TV film)
Informátor!
Kšeftaři
Laundry, The
My Suicide
O smyslu života
The Ballad of G.I. Joe
2008 Příběh o Zoufálkovi
Rocket
2007 Ctrl Z
Dante's Inferno
Flatland: The Movie
Vdáš se, a basta!
2006 Horší už to nebude
Larry - inspektor hygienické stanice
Malí rošťáci
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
Room, The
The Beach Party at the Threshold of Hell
The Proper Care & Feeding of an American Messiah
2005 Fortunes
2004 Američan
1999 Raging Hormones

TV seriály

2020 When the Street Lights Go On (TV seriál)
Cicadas (E01)
Archibaldovy velké plány (TV seriál)
Big Fun Town / New Crackridge (S02E13)
Dang, I'm Rich! / Power Play (S02E12)
The Four Flamingos / The Roaring Rooster (S02E11)
další epizody (13)
Forky Asks a Question (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Harley Quinn (TV seriál)
Thawing Hearts (S02E04)
Trapped (S02E03)
Riddle U (S02E02)
další epizody (4)
2019 Archibaldovy velké plány (TV seriál)
Vlaštovkový šampionát / Vzducholoď (S01E13)
Kuře na přistání / Ztracený recept (S01E12)
Hlídání u Strutterů / Chaos (S01E11)
další epizody (13)
Forky Asks a Question (TV seriál)
What Is a Pet? (E08)
What Is a Leader? (E07)
What is a Computer? (E06)
další epizody (8)
Harley Quinn (TV seriál)
Til Death Do Us Part (S01E01)
Řada nešťastných příhod (TV seriál)
Penultimate Peril: Part 2 (S03E06)
Zeptejte se storybotů (TV seriál)
Proč musíme recyklovat odpad? (S03E04)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Veep (S07E07)
Oslo (S07E06)
Super Tuesday (S07E05)
další epizody (7)
2018 Arrested Development (TV seriál)
The Fallout (S05E16)
Courting Disasters (S05E15)
Saving for Arraignment Day (S05E14)
další epizody (15)
2017 Rick a Morty (TV seriál)
Rickmancing the Stone (S03E02)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Groundbreaking (S06E10)
A Woman First (S06E09)
Judge (S06E08)
další epizody (10)
2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Inaugurace (S05E10)
Líbat sestru (S05E09)
Camp David (S05E08)
další epizody (10)
2015 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Volební noc (S04E10)
Svědectví (S04E09)
Hlasování (S04E08)
další epizody (10)
2014 About a Boy (TV seriál)
About a Boy's Dad (S01E10)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
New Hampshire (S03E10)
Bednička (S03E09)
Debata (S03E08)
další epizody (10)
2013 Sanjay & Craig (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
D.C. (S02E10)
Běh (S02E09)
První reakce (S02E08)
další epizody (10)
Arrested Development (TV seriál)
Blockheads (S04E15)
Off the Hook (S04E14)
Señoritis (S04E12)
další epizody (11)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Slzy (S01E08)
Úplné zviditelnění (S01E07)
Baseball (S01E06)
další epizody (8)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Learning Curve (S13E21)
2011 Good Vibes (TV seriál)
NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Neil Simon's Lover's Retreat (S06E09)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Collection (S01E06)
Zpátky do školy (TV seriál)
Keramika pro začátečníky (S01E19)
Chuck (TV seriál)
Chuck a pražská spojka (S03E01)
Médium (TV seriál)
The Match Game (S07E02)
Vražedná čísla (TV seriál)
Ďábelská holka (S06E13)
2009 Ctrl (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
Aftermath (S01E02)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh (S02E22)
Chuck a plukovník (S02E21)
Chuck a jáma lvová (S02E20)
další epizody (7)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
May Divorce Be with You (S03E11)
Vražedná čísla (TV seriál)
Hydra (S06E05)
Pohotovost (TV seriál)
Konec služby za 6 minut (S15E17)
2008 Buy More (TV seriál)
Chuck Versus the Webisodes (TV seriál)
The Life & Times of Tim (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Santa Claus (S02E11)
Chuck a sensei (S02E09)
Chuck a tlustá paní (S02E07)
další epizody (5)
Samantha Who? (TV seriál)
The Pill (S02E03)
Pohotovost (TV seriál)
Život po smrti (S15E01)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
2006 Big Day (TV seriál)
Clark and Michael (TV seriál)
CollegeHumor Originals (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Development Arrested (S03E13)
Exit Strategy (S03E12)
Family Ties (S03E11)
další epizody (5)
2005 Stacked (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Making a Stand (S03E08)
Prison Break-In (S03E07)
The Ocean Walker (S03E06)
další epizody (20)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Afternoon Delight (S02E06)
Sad Sack (S02E05)
Good Grief! (S02E04)
další epizody (17)
2003 Arrested Development (TV seriál)
My Mother the Car (S01E08)
In God We Trust (S01E07)
Visiting Ours (S01E06)
další epizody (7)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Odborný názor (S03E07)
Dawsonův svět (TV seriál)
A Winter's Tale (S04E14)
Sex ve městě (TV seriál)
Mé skutečné já (S04E02)
2000 The $treet (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)
1997 Ghost Stories (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney
2013 Arrested Development Documentary Project, The

Hudební videoklipy

2008 Fall Out Boy ft. John Mayer - Beat It (hudební videoklip)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky