foto

Tony Hale

  • nar. 30.9.1970 (46 let)
    West Point, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Simon vs. The Homo Sapiens Agenda
2016 Angry Birds ve filmu
Brave New Jersey
Dominion
Yoga Hosers
2015 Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
American Ultra
Night Owls
2013 Drsňačky
Králové léta
2012 Not That Funny
2011 Sironia
Wuss
2010 Bezvadíkyještěprosím
Náměsíčný
2009 Ballad of G.I. Joe, The
Boldly Going Nowhere (TV film)
Cop House (TV film)
Informátor!
Kšeftáři
Laundry, The
My Suicide
O smyslu života
2008 Příběh o Zoufálkovi
Rocket
2007 Ctrl Z
Dante's Inferno
Flatland: The Movie
Vdáš se, a basta!
2006 Beach Party at the Threshold of Hell, The
Horší už to nebude
Larry - inspektor hygienické stanice
Malí rošťáci
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
Room, The
2005 Fortunes
2004 Američan
1999 Raging Hormones

TV seriály

2014 About a Boy (TV seriál)
2013 Sanjay & Craig (TV seriál)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
2010 Good Vibes (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
2009 Ctrl (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Buy More (TV seriál)
Chuck Versus the Webisodes (TV seriál)
Life & Times of Tim, The (TV seriál)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Big Day (TV seriál)
Clark and Michael (TV seriál)
CollegeHumor Originals (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
2000 The $treet (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Legacy (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
1997 Ghost Stories (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney
2013 Arrested Development Documentary Project, The

TV pořady

2016 Chelsea (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 Celebrity Name Game (TV pořad)
Stand Up to Cancer (TV pořad)
20th Annual Screen Actors Guild Awards, The (TV pořad)
2014 MTV Movie Awards Pre-Show (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
The Hollywood Reporter Roundtables (TV pořad)
2009 Kevin Pollak's Chat Show (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace