foto

Richard Blair-Oliphant

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Jurský masakr
2007 Jedno s druhým
Relief of Belsen, The (TV film)
2006 Ze života nevěstky (TV film)
2005 Princes in the Tower (TV film)
2004 Svět draků (TV film)
1999 Bench, The (TV film)

TV seriály

2009 1066: Historie psaná krví (TV seriál)
2008 Město neřesti (TV seriál)
2000 Dominion (TV seriál)

Dokumentární

2019 The Life of Earth (TV film)
2012 Velký bariérový útes (TV seriál)
2011 Mořské víly (TV film)
2010 Jak funguje vesmír (TV seriál)
Poslední dny dinosaurů (TV film)
2009 Dobytí Měsíce (TV film)
2008 NASA: Nejvýznamnější mise (TV seriál)
Opravdoví hrdinové (TV seriál)
Zrození planety Země (TV seriál)
2007 America at a Crossroads (TV seriál)
2005 Boží rotvajler? (TV film)
Přežít! (TV seriál)
2004 Záhady medicíny (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)