foto

Miguel Herz-Kestranek

  • nar. 3.4.1948 (69 let)
    St. Gallen, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Das doppelte Lottchen (TV film)
Die Ketzerbraut (TV film)
2016 Komödie der Eitelkeit (divadelní záznam)
2015 Ein starkes Team – Beste Freunde (TV film)
2013 Angelika
Černá díra (TV film)
2012 Der Meineidbauer (TV film)
Reigen (TV film)
2011 Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
Cesta za pokladem (TV film)
2010 Hotel snů: Srí Lanka (TV film)
Hříšnice (TV film)
Kobra 11 - Kóma (TV film)
Sotto il cielo di Roma (TV film)
Zrovna Afrika (TV film)
2009 Johanna (TV film)
Případ Lemming
Wer hat Angst vorm schwarzen Mann? (TV film)
2008 Smrt v lepší společnosti: Smrt v dubovém lese (TV film)
Starověká šifra zkázy (TV film)
2007 Duhový sen (TV film)
Inga Lindström: Víkend v Söderholmu (TV film)
2006 Herzdamen (TV film)
Hra lásky a života (TV film)
Klimt
König der Herzen (TV film)
Kráska a pirát (TV film)
Růže mezi trním (TV film)
2005 Agathe: Všechno nebo nic (TV film)
Alpenglühen - Liebe versetzt Berge (TV film)
Die Spur im Schnee
Mit Herz und Handschellen - Familienbande (TV film)
Rosamunde Pilcher: Plachetnice lásky (TV film)
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2004 Holky to chtěj taky 2
Hrdost a vášeň (TV film)
Láska prochází žaludkem (TV film)
2003 Alles Glück dieser Erde (TV film)
Básník
Mit Herz und Handschellen - Heiße Herzen (TV film)
Můj muž, můj život a ty (TV film)
2002 Zwei Seiten der Liebe (TV film)
2001 Bestseller - Millionencoup auf Gran Canaria, Der (TV film)
Láska pod bílými plachtami (TV film)
Sass
Vzpoura (TV film)
Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
2000 Stimme des Herzens (TV film)
Vendeta (TV film)
1999 Big Ben - Smrt na Hahnenkammu (TV film)
Rackové ve větru (TV film)
1998 Drei Tage Angst (TV film)
1997 Bella Ciao (TV film)
Kalkuliertes Risiko (TV film)
1996 Ďábelský anonym (TV film)
Drei in fremden Betten (TV film)
1995 Daniel, Philipp und das Wunder der Liebe (TV film)
Kapital, Das (TV film)
Noc, na kterou se nezapomíná (TV film)
1994 Tonino und Toinette (TV film)
1993 Der Fall Lucona
1992 Der Diamant des Geisterkönigs (divadelní záznam)
1991 Wolfgang A. Mozart
1990 Mademoiselle Ardel (TV film)
Meister des jüngsten Tages, Der (TV film)
1987 Ein Mann nach meinem Herzen (TV film)
'38
1986 Tatort - Schnee vom vergangenen Jahr, Der (TV film)
Tatort - Wir werden ihn Mischa nennen (TV film)
1985 Tatort – Fahrerflucht (TV film)
Tatort - Nachtstreife (TV film)
1984 Der Leutnant und sein Richter (TV film)
Tatort - Der Mann mit den Rosen (TV film)
1979 Kirche zu verkaufen (TV film)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
The Other Wife (TV seriál)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Jeptišky jsou také jen žen (S01E07)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
12 znamení (TV seriál)
2006 Freccia nera, La (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
Sinan Toprak (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Jets - Život na hraně (TV seriál)
Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Sardsch (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Radetzkymarsch (TV seriál)
Schade um Papa (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1992 Mstitel (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
Moselbrück (TV seriál)
1984 Goldene Zeiten - Bittere Zeiten (TV seriál)
1983 Richard Wagner (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Auf Sommerfrische – Unterwegs mit Katie Straßer (TV film)
2012 Bergwelten (TV seriál)
2002 Universum: Schönbrunn - Quelle der Schönheit (TV film) - vyp.
1987 Universum (TV seriál) - vyp.

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace