foto

Kiernan Shipka

  • nar. 10.11.1999 (20 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Kiernan Shipka je americká herečka. V šesti letech se s rodinou odstěhovala do Los Angeles, aby mohla nastartovat svou filmovou kariéru. Začínala jako modelka pro reklamu v novinách. Za svou roli v sérii Mad Men (od r. 2007) získala cenu Screen Actors Guild za nejlepší výkon v letech 2008 a 2009. Příjmení Shipka pochází od jejího otce, který jen napůl Čech. Kiernan znamená Syn lorda. Nenechte se zmást nevinnou tvářičkou – Shipka má černý pásek z taekwonda.

Jan "em.redrum" Žižka

Herecká filmografie

Filmy

2019 Potichu
Sněží, sněží...
2015 Fan Girl
February
Plot
2014 Květiny v podkroví (TV film)
2013 Sofie První: Plovoucí zámek (TV film)
Very Good Girls
2011 Smooch (TV film)
2010 Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
2009 Přenašeči
Váš dům, náš hrad
Země ztracených
2008 Zvláštní škola
2006 Angriest Man in Suburbia, The (TV film)

TV seriály

2020 Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2019 Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Kapitola dvacátá: Valčík s Mefistem (S02E09)
Kapitola devatenáctá: Mandragora (S02E08)
Kapitola osmnáctá: Zázraky Sabriny Spellmanové (S02E07)
další epizody (9)
2018 Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Kapitola jedenáctá: Příběh zimního slunovratu (S01E11)
Kapitola desátá: Hodina duchů (S01E10)
Devátá kapitola: Navrátilec (S01E09)
další epizody (11)
2017 Neo Yokio (TV seriál)
O, the Helenists... (E03)
Zlá krev (TV seriál)
Zbytečné nepřátelství (S01E08)
Zavržená (S01E07)
Nejdražší máma (S01E03)
další epizody (5)
Americký táta (TV seriál)
The Witches of Langley (S14E09)
Griffinovi (TV seriál)
The Peter Principal (S15E18)
2015 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy má narozeniny! (S01E09)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hovor na výzvu (S07E14)
Cestou mléka a strdí (S07E13)
Prognóza (S07E10)
2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Waterloo (S07E07)
Na útěku (S07E05)
Pracovní den (S07E02)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
Službičky (S06E11)
další epizody (7)
2012 Legenda Korry (TV seriál)
Mrcha od vedle (TV seriál)
Parent Trap... (S01E03)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Poplatky a provize (S05E12)
Temné stíny (S05E09)
Na tresčím bále (S05E07)
další epizody (7)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
Mlžení (S04E12)
Na kolenou (S04E10)
další epizody (8)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zavřete dveře a posaďte se (S03E13)
Dospělí (S03E12)
Cikánka a tulák (S03E11)
další epizody (13)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Král hor (S02E12)
Dědictví (S02E10)
další epizody (12)
2007 Cory in the House (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kolo (S01E13)
Nixon versus Kennedy (S01E12)
Babí léto (S01E11)
další epizody (11)
Hrdinové (TV seriál)
Čtyři měsíce předtím (S02E08)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk má nového psychiatra (S05E07)

Host

TV pořady

2019 2019 Billboard Music Awards (TV pořad)
2019 MTV Movie & TV Awards (TV pořad)
The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
2018 Nailed It! (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
MADtv (TV pořad)
1994 Inside the Actors Studio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)