foto

Kiernan Shipka

  • nar. 10.11.1999 (18 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Deauville
The Silence
2015 Fan Girl
February
Plot
2014 Květiny v podkroví (TV film)
2013 Sofie První: Plovoucí zámek (TV film)
Very Good Girls
2011 Smooch (TV film)
2010 Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
2009 Přenašeči
Váš dům, náš hrad
Země ztracených
2008 Zvláštní škola
2006 Angriest Man in Suburbia, The (TV film)

TV seriály

2017 Neo Yokio (TV seriál)
O, the Helenists... (E03)
Zlá krev (TV seriál)
Nejdražší máma (S01E03)
Ta druhá (S01E02)
Pilot (S01E01)
Americký táta (TV seriál)
The Witches of Langley (S14E09)
Griffinovi (TV seriál)
The Peter Principal (S15E18)
2015 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Has a Birthday! (S01E09)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hovor na výzvu (S07E14)
Cestou mléka a strdí (S07E13)
Prognóza (S07E10)
další epizody (4)
2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na útěku (S07E05)
Pracovní den (S07E02)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
Službičky (S06E11)
další epizody (7)
2012 Legenda Korry (TV seriál)
Mrcha od vedle (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Poplatky a provize (S05E12)
Temné stíny (S05E09)
Na tresčím bále (S05E07)
další epizody (7)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
Mlžení (S04E12)
Na kolenou (S04E10)
další epizody (8)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zavřete dveře a posaďte se (S03E13)
Dospělí (S03E12)
Cikánka a tulák (S03E11)
další epizody (13)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Král hor (S02E12)
Dědictví (S02E10)
další epizody (12)
2007 Cory in the House (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kolo (S01E13)
Nixon versus Kennedy (S01E12)
Babí léto (S01E11)
další epizody (11)
Hrdinové (TV seriál)
Čtyři měsíce předtím (S02E08)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
MADtv (TV pořad)
1994 Inside the Actors Studio (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace