foto

Diana Körner

  • nar. 24.9.1944 (74 let)
    Wolmirsleben, Saxony-Anhalt, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rosamunde Pilcher - Nie wieder Klassentreffen (TV film)
2012 Rosamunde Pilcherová: Dokonalé štěstí (TV film)
2011 Utta Danella: Láska mezi lekníny (TV film)
Všechen čas světa (TV film)
2009 Eine Liebe in der Stadt des Löwen (TV film)
2008 Inga Lindström: Hanna a její narozeniny (TV film)
2007 Alpská klinika II (TV film)
Rosamunde Pilcher: Křídla naděje (TV film)
Schöne Aussicht (TV film)
Vítězství lásky (TV film)
2006 König der Herzen (TV film)
Pod bílými plachtami: Druhé jaro (TV film)
2004 Moře lásky: Vítr nad skalisky (TV film)
2003 Můj muž, můj život a ty (TV film)
On nebo žádný jiný (TV film)
2002 Big Ben - Cirkusový vzduch (TV film)
Děti štěstěny (TV film)
Křišťálová princezna (TV film)
2001 Big Ben - Policista v lázních (TV film)
Big Ben - Vrah milenců (TV film)
Das Schneeparadies (TV film)
2000 Big Ben - Hon (TV film)
Big Ben - Rudé růže (TV film)
Kouzlo růžové zahrady (TV film)
1999 Big Ben - Smrt kněze (TV film)
Hotel Mama - Mama auf der Flucht (TV film)
1998 Big Ben - Smrt o masopustu (TV film)
Big Ben - Smrt z vesmíru (TV film)
Big Ben - Vražda vidlemi (TV film)
Zmařené sny (TV film)
1997 Big Ben - Hledá se tělo (TV film)
Big Ben - Ruka ruku myje (TV film)
Big Ben - Selská svatba (TV film)
Hotel Mama - Die Rückkehr der Kinder (TV film)
Tatort - Brüder (TV film)
1996 Big Ben - Smrt v internátu (TV film)
Jarní vánice (TV film)
Tresko (TV film)
Tödliches Vergehen, Ein (TV film)
1995 Hotel Mama (TV film)
1992 Merkwürdiges Beispiel einer weiblichen Rache (TV film)
1991 Moving
1990 Neuner
1989 Tatort - Kopflos (TV film)
Tatort - Schmutzarbeit (TV film)
1986 Orchideen des Wahnsinns
1985 Backfischliebe (TV film)
1984 Der Besuch (TV film)
1982 Tatort - So ein Tag... (TV film)
1981 Der keusche Lebemann (divadelní záznam)
Der kühne Schwimmer (TV film)
1980 Místo činu - Nouzové řešení (TV film)
1976 Potato Fritz
1975 Barry Lyndon
1974 Ungeliebte Frau, Eine (TV film)
1973 Das fliegende Klassenzimmer
1972 Fall für Goron, Ein (TV film)
Manolescu - Die fast wahre Biographie eines Gauners (TV film)
Was wissen Sie von Titipu?
1971 Die sieben Ohrfeigen (TV film)
Eine konsequente Frau (TV film)
Komm in die Wanne, Schätzchen
1970 Rote Sonne
Wenn du bei mir bist
1969 Auf der Reeperbahn nachts um halb eins
Der Vetter Basilio (TV film)
Wenn süß das Mondlicht auf den Hügeln schläft
1968 Morgens um Sieben ist die Welt noch in Ordnung
1967 Ausgefüllte Leben des Alexander Dubronski, Das (TV film)
Die blaue Hand
In aller Stille (TV film)

TV seriály

2018 WaPo Bodensee (TV seriál)
Schneewittchen (S02E08)
Blutsbrüder (S02E07)
Seemärling (S02E06)
další epizody (8)
2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Ausgerudert (S01E08)
Wer wagt, verliert (S01E07)
Genug ist genug (S01E06)
další epizody (8)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Unter weissen Segeln (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Singles (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
Guten Morgen Mallorca (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Schade um Papa (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
Vater braucht eine Frau (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Glückliche Reise (TV seriál)
1990 Lauter nette Nachbarn (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Bas-Boris Bode - Der Junge, den es zweimal gab (TV seriál)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Der Fuchs von Övelgönne (TV seriál)
Levkas Man (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Spannende Geschichten (TV seriál)
1977 Die Magermilchbande (TV seriál)
Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Schicht in Weiß (TV seriál)
1975 Stechlin, Der (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Meine Tochter - Unser Fräulein Doktor (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

TV pořady

2018 Dingsda (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace