foto

Robin Sachs

  • nar. 5.2.1951
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.2.2013 (61 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Resident Evil: Zatracení
2003 Northfork
2002 Megalodon
2001 Dannyho parťáci
1999 Galaxy Quest
1998 Babylon 5: Na počátku (TV film)
1997 Ravager
Ztracený svět: Jurský park
1993 Return of Ironside, The (TV film)
1991 Dynasty: The Reunion (TV film)
1986 Alamut Ambush, The (TV film)
Cold War Killers (TV film)
Deadly Recruits (TV film)
1978 Král Richard II. (TV film)
1977 Disappearance, The
1972 Jindřich VIII. a jeho šest žen
Vampire Circus

TV seriály

2012 Castle na zabití (TV seriál)
Pes, přítel člověka (S04E13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Utajované informace (S09E17)
2011 Torchwood (TV seriál)
The New World (S04E01)
2005 Alias (TV seriál)
Slavík (S04E14)
2001 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Prázdnota (S07E14)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nový muž (S04E12)
1999 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Čokoláda pro kapelu (S03E06)
Babylon 5 (TV seriál)
The Fall of Centauri Prime (S05E18)
Movements of Fire and Shadow (S05E17)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Temné časy (S02E08)
Halloween (S02E06)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Walkabout (S03E18)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Nástup temnoty (S02E22)
Sám v temnotě (S02E11)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Východiska (S02E01)
Fantastic Four, The (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Chessgame (TV seriál)
Number 10 (TV seriál)
1982 Tom, Dick and Harriet (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
The Bleak Light of Day (E03)
Et in Arcadia Ego (E01)
1980 Lady Killers (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Rob Roy (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Love and Mr Lewisham (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2004 Greece: Secrets of the Past

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace