foto

Jean-Marc Thibault

  • nar. 24.8.1923
    Saint-Bris-le-Vineux, Francie
  • zem. 28.5.2017 (93 let)
    Marseille, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Slečna Chambonová
2008 Muž a jeho pes
2003 Compagnon, Le (TV film)
Fruits mûrs (TV film)
2002 Féroce
2001 De l'amour
Fantom Paříže
1990 La femme fardée
Voir l'éléphant
1986 Vaudeville
1985 Une vie comme je veux (TV film)
1983 Le nécessaire des filles de Louis XV (TV film)
1982 Corbillard de Jules, Le
Mon curé chez les nudistes
Petit Joseph
Steppe, La (TV film)
Voyageur imprudent, Le (TV film)
1981 Croque la vie
Leiche auf Urlaub (TV film)
Roi des cons, Le
Signé Furax
Vzhůru do boje!
1980 Doktor Teyran (TV film)
Mathieu, Gaston, Peluche (TV film)
Policejní inspektorka
1979 Les fleurs fanées
On efface tout
Pierrot mon ami (TV film)
Ville des silences, La
1978 Avare, L' (TV film)
Balada o bratrech Daltonových
Páni ouřadové (TV film)
1977 Genre masculin
Soudce zvaný šerif
1974 En Grandes pompes
Gross Paris
1970 Vacances en or, Des
1969 Débutant, Le
Faites donc plaisir aux amis
1967 Deux romains en Gaule (TV film)
1966 Malabars sont au parfum, Les
1965 Baratineurs, Les
1964 Gros bras, Les
1962 Kůň pro dva
Nous irons à Deauville
Tartarin de Tarascon
Virginie
1961 Napoléon II, l'aiglon
Výhodná koupě
1960 Les Héritiers
1958 Les Motards
Sans famille
Vive les vacances
1957 Nous autres à Champignol
Une nuit aux Baléares
1956 La Vie est belle
Zastavte vůz č. H 43-2301
1955 Nuits de Montmartre, Les
1954 Escalier de service
L'Oeil en coulisses
Le mort en fuite
Vie de garçon, Une
1953 Belle mentalité
Femmes de Paris
1949 La cage aux filles
1947 Antoine a Antoinetta
1944 Premier de cordée

TV seriály

1999 Mélissol (TV seriál)
1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
1993 Velké vlny (TV seriál)
1985 Clémence Aletti (TV seriál)
Maguy (TV seriál)
1984 Les cerfs-volants (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1981 Arcole ou la terre promise (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2005 Les grands du rire (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)
1980 Jeudi cinéma (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Midi-Première (TV pořad)
1967 D'hier et d'aujourd'hui (TV pořad)
1961 La grande farandole (TV pořad)
1956 En direct de... (TV pořad)
1954 La joie de vivre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace