foto

Ole Eisfeld

  • nar. 15.11.1973 (47 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Katie Fforde: Das Kind der Anderen (TV film)
2017 Inga Lindström: Hry lásky v Samlundu (TV film)
Willkommen bei den Honeckers (TV film)
2016 Die Informantin (TV film)
Plavba snů: Loira (TV film)
2015 Chuzpe - Klops braucht der Mensch! (TV film)
Trenker a Riefenstahlová (TV film)
2014 Agnieszka
2012 Lena Fauch und die Tochter des Amokläufers (TV film)
Osud jménem Tsunami (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Dokonalé štěstí (TV film)
2011 Davon willst Du nichts wissen (TV film)
2007 Blindflug

TV seriály

2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Wunschträume (S04E27)
2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Heldenkinder (S02E10)
Bella Block (TV seriál)
Stille Wasser (E37)
2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Von Vätern und Söhnen (S04E02)
SOKO Wismar (TV seriál)
Zu spät (S13E20)
2015 Block B - Unter Arrest (TV seriál)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Am seidenen Faden (S05E11)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Lovergirl (E18)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Brautjungfer über Bord (S01E06)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky