foto

Kent Cheng

  • nar. 22.5.1951 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cui mian cai jue
2018 The Leaker
Year of the Dogs
2017 Chasing the Dragon
Wan ming shi ai
2015 Ip Man 3
2014 Who Is Undercover
2012 Good-for-Nothing Heros
2011 Náměsíčná
2010 Ip Man 2
2008 Guo Jie
Yi ge hao ba ba
2007 Operace Flash Point
2003 Di yi dian de tian kong
Wei chao de mo ri
2002 Qi ne te gong
2001 Asian Charlie's Angels (TV film)
Bu si xin ling
Ren ti pin tu
1998 Hao jiang feng yun
1997 Zhi ji sha ren fan
1996 3 go shou shang de jing cha
A Jin de gu shi
Di shi 810 II (TV film)
Qi yi lu cheng zhi: Zhen xin ai sheng ming
1995 Ci Yun Shan shi san tai bao
Jiu shi shen gun
Xiang Jiang hua yue ye
Zha dan qing ren
的士810 II (TV film)
1994 7 jin gong
Bohové se zbláznili i v Číně
Fei hu xiong shi zhi: Ji dao zhan shi
Long hu xin feng yun: Zhi tou hao tong ji fan
Lun Wen-Xu lao dian Liu Xian-Kai
Nan er dang ru zun
Qing lou shi er fang
Ren yu chuan shuo
Stalo se v Číně V
Xin da xiao bu liang
Yun cai tong zi
Zhong Nan Hai bao biao
1993 Bang jia Huang Qi-Hui
Di shi 810 (TV film)
Příběh policajta
Shang Hai huang di zhi: Sui yue feng yun
Shang Hai huang di zhi: Xiong ba tian xia
Tian tai de yue guang
Wu shu: Ji mi dang an
Yi dai xiao xiong: San zhi qi
Yi jiu si jiu zhi jie hou ying xiong zhuan
Zai shi zhui hun
1992 Chi qing kuai xu
Gao bie zi jin cheng
Gao yang yi sheng
Long mao shao xu
Miu kai sup yi siu
Si da tan zhang
Ti dao bao
1991 Bo hao
Ren gui shen
Sex a zen
Si da jia zu zhi long hu xiong di
Tenkrát v Číně
1990 Fu gui bing tuan
Jing cha pa shou liang jia qin
Ma yi chuan qi
Zhuo gui he jia huan
1989 Fu xing chuang jiang hu
Kai xin ju wu ba
Lao hu chu jian
San lang qi an
Xiao sa xian sheng
Xiao xiao xiao jing cha
Zhuo gui da shi
1988 Da zhang fu ri ji
Fei mao liu lang ji
Gui ma bao biao zei mei ren
Jin zhuang da jiu dian
Lie ying ji hua
Long zhi jia zu
1987 Ling chen wan can
Xin tiao yi bai
Yong ai zhuo yi ren
Špinavé peníze
1986 Bionic Ninja
Fei yue ling yang
Yi gai yun tian
Šťastné hvězdy v akci
1985 Gui ma fei ren
Hoh bit yau ngoh
Mo deng shen tan
Tuo cuo che
1984 Hang choh yan yuen lo
Hong yun dang tou
Ma hou pao
Sha tan chu geng
Shi hun lao dou
1983 Che wan
Di yi ba jiao yi
Huo pin you jian qu
Mo deng ya men
Sensational Pair, The
The Trail
Tong xian che
Xiao sheng zuo fan
1982 Friend guo da Band
He Lives by Night
Jia ren you yue
Mo deng za chai
Re lang
Yue nan zi
1981 Chai sin
Dai hung hei
Hui ling
I.Q. bau pang
I.Q. ben dan
Mobfix Patrol
Panovník a jeho bratr
The Sweet and Sour Cops
Tian zhen you ya
Wu ting
Xiong bang
1980 Disco Bumpkins
Every Man for Himself
Read Lips
The Beasts
The Informer
The Saviour
1979 Da dou da
Ge shi ge fa
Lun Wenxu zhi dou Liu Xiankai
Zhuang ju zai yu Niu gan yan
1974 Dva hrdinové
Shao Lin zi di

TV seriály

2006 Feng Chen San Xia Hong Fu Nu (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace