foto

Alison Maclean

  • nar. 1958
    Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Zkouška
2011 Das Grauen kommt um Mitternacht
1999 Jesus' Son
1997 Subway Stories: Tales from the Underground (TV film)
1992 Crush
1989 Kuchyňský dřez
1987 Talkback (TV film)
1983 Taunt

TV seriály

2011 Michael: Tuesdays & Thursdays (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Pravda a spravedlnost (S01E08)
Zpráva pro císaře (S01E07)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Loajalita (S02E08)
2003 Carnivale (TV seriál)
Řeka (S01E07)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Údolí mladíčků (S01E04)
Modelky a smrtelnice (S01E02)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
Žena v zrcadle / Elektrické křeslo / Rodinné setkání / Mstící kulka / Dům snů (S01E01)
1993 Seven Deadly Sins (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)

Dokumentární

2004 Persons of Interest

Hudební videoklipy

1997 Natalie Imbruglia - Torn (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Hollywood High (TV film)

Fanoušci tvůrce