foto

Mavie Hörbiger

  • nar. 14.11.1979 (37 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mavie Hörbiger kariéru začala na divadelních prknech, od roku 2009 je stálou členkou Burgtheateru ve Vídni. Na filmovém plátně poprvé zazářila ve filmu Detleva Bucka LiebesLuder (2000). Poté se objevila v několika televizních filmech a pak opět ve filmu D. Bucka, tentokrát v komedii pro teenagery Bibi & Tina: Voll verhext! (2014).

(Aerofilms)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Axolotl Overkill
Lommbock
Sommerhäuser
2016 Spuren des Bösen - Begierde (TV film)
2015 Halbe Brüder
Tatort – Die letzte Wiesn (TV film)
2014 Bibi & Tina: Voll verhext!
Coming In
Die Einsamkeit des Killers vor dem Schuss
2013 Der böse Geist Lumpazivagabundus oder Das liederliche Kleeblatt (divadelní záznam)
Místo činu: Hamburk - Nickův zákon (TV film)
2011 Die Schatten, die dich holen (TV film)
Schief gewickelt (TV film)
Tatort - Borowski und der coole Hund (TV film)
What a Man
2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
2009 Lacoma
2007 Marmorera
2006 Esperanza
Ohrfeige, Die (TV film)
2005 Blackout Journey
Tři sestry po německu (TV film)
2004 Giacomo Casanova (TV film)
Království prstenu (TV film)
So fühlt sich Liebe an (TV film)
7 trpaslíků
2003 Básník
Fremder Freund
Shit Happens
2002 Feiertag
Místo činu: Berlín - Špičková čokoláda (TV film)
Nogo
2001 Auf Herz und Nieren
Jeans
Mon Chérie
Vera Brühne (TV film)
Vier Meerjungfrauen (TV film)
Zsa Zsa
100 Pro
2000 Fandango
LiebesLuder
Schweigen ist Gold (TV film)
1999 Der Unbestechliche (TV film)
1998 Milostné scény z planety Země
Sólo pro klarinety
1997 Nur für eine Nacht (TV film)

TV seriály

2009 Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
2002 Napoleon (TV seriál)
1999 Relative Strangers (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2017 You’ll Never Walk Alone
2014 Die letzten Zeugen (TV film)
Mythos Geschichte (TV seriál)

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace