foto

Retta

  • nar. 12.4.1970 (51 let)
    Newark, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bastardi
LEGO® Ninjago® film
To the Bone
Where's the Money
2016 Middle School: The Worst Years of My Life
My ostatní
Operator
2015 Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
2014 Come Simi
Sex Ed
2011 Nurse Jackée
2008 První neděle
Reservations
Sestřenka k nakousnutí
2007 Dračí války
Lipshitz Saves the World (TV film)
Okamžik zlomu
Sex 100+1
2003 Retta's Revenge
Velké dítě Dickie Roberts
2002 Ulejváci
1998 Pán ringu

TV seriály

2021 Hodný holky (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2020 Hodný holky (TV seriál)
Synergy (S03E11)
Opportunity (S03E10)
Incentive (S03E09)
další epizody (11)
Kačeří příběhy (TV seriál)
The Lost Harp of Mervana! (S03E04)
2019 Hodný holky (TV seriál)
King (S02E13)
Jeff (S02E12)
Lovná sezóna (S02E11)
další epizody (13)
Big Mouth (TV seriál)
Duke (S03E07)
2018 Hodný holky (TV seriál)
Remix (S01E10)
Léto žraloka (S01E09)
Podnik se zavírá (S01E08)
další epizody (10)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #1: Keep the Toast Short (S05E06)
Rule #63: It's a Marathon, Not a Sprint (S05E04)
Rule #97: It Takes Two to Stab Yourself in the Butt (S05E03)
další epizody (4)
2017 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #155: Go with the Magician (S04E06)
Rule #930: Plan for New Plans (S04E05)
Rule #49: Let It Shine (S04E04)
další epizody (13)
2016 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #59: "Happily Ever After" Is an Oxymoron (S02E13)
Rule #876: Everything Does Not Happen for a Reason (S02E12)
Rule #118: Let Her Eat Cake (S02E11)
další epizody (4)
2015 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #72: It's Never Too Late to Be a Mean Girl (S02E05)
Rule #8: Timing Is Everything (S02E03)
Rule #77: Don't Blow the Bubble (S02E02)
další epizody (4)
Parks and Recreation (TV seriál)
One Last Ride: Part 2 (S07E13)
One Last Ride: Part 1 (S07E12)
Two Funerals (S07E11)
další epizody (13)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
One in 8,000 (S06E20)
další epizody (13)
2013 Drunk History (TV seriál)
Kroll Show (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Cones of Dunshire (S06E09)
Fluoride (S06E08)
Recall Vote (S06E07)
další epizody (22)
Americký táta (TV seriál)
The Boring Identity (S09E16)
2012 Key and Peele (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
Staged (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Ron and Diane (S05E09)
Pawnee Commons (S05E08)
Leslie vs. April (S05E07)
další epizody (21)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
Smallest Park (S04E08)
další epizody (26)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Freddy Spaghetti (S02E24)
The Master Plan (S02E23)
Telethon (S02E22)
další epizody (12)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Christmas Scandal (S02E12)
Tom's Divorce (S02E11)
Hunting Trip (S02E10)
další epizody (18)
2005 Freddie (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
2004 Rodney (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 The Drew Barrymore Show (TV pořad)
2017 I Love You, America (TV pořad)
2016 The $100,000 Pyramid (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2011 Talking Dead (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 ACME Saturday Night (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2004 The Soup (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2001 Late Friday (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 Premium Blend (TV pořad)
1996 Comedy Central Canned Ham (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky