foto

Retta

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Father Figures
LEGO® Ninjago® film
To the Bone
Where's the Money
2016 Middle School: The Worst Years of My Life
My ostatní
Operator
2015 Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
2014 Come Simi
Sex Ed
2011 Nurse Jackée
2008 První neděle
Reservations
Sestřenka k nakousnutí
2007 Dračí války
Lipshitz Saves the World (TV film)
Okamžik zlomu
Sex 100+1
2003 Retta's Revenge
Velké dítě Dickie Roberts
2002 Ulejváci
1998 Pán ringu

TV seriály

2019 Good Girls (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2018 Good Girls (TV seriál)
Remix (S01E10)
Summer Of The Shark (S01E09)
Shutdown (S01E08)
další epizody (10)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #1: Keep the Toast Short (S05E06)
Rule #63: It's a Marathon, Not a Sprint (S05E04)
Rule #97: It Takes Two to Stab Yourself in the Butt (S05E03)
další epizody (4)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
One Last Ride: Part 2 (S07E13)
One Last Ride: Part 1 (S07E12)
Two Funerals (S07E11)
další epizody (13)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
One in 8,000 (S06E20)
další epizody (13)
2013 Drunk History (TV seriál)
Kroll Show (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Cones of Dunshire (S06E09)
Fluoride (S06E08)
Recall Vote (S06E07)
další epizody (22)
Americký táta (TV seriál)
The Boring Identity (S09E16)
2012 Key and Peele (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
Staged (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Ron and Diane (S05E09)
Pawnee Commons (S05E08)
Leslie vs. April (S05E07)
další epizody (21)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
Smallest Park (S04E08)
další epizody (26)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Freddy Spaghetti (S02E24)
The Master Plan (S02E23)
Telethon (S02E22)
další epizody (12)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Christmas Scandal (S02E12)
Tom's Divorce (S02E11)
Hunting Trip (S02E10)
další epizody (18)
2005 Freddie (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
2004 Rodney (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)

TV pořady

2017 I Love You, America (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2011 Talking Dead (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 ACME Saturday Night (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2004 The Soup (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2001 Late Friday (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 Premium Blend (TV pořad)
1996 Comedy Central Canned Ham (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace