foto

Nanette Fabray

  • nar. 27.10.1920
    San Diego, California, USA
  • zem. 22.2.2018 (97 let)
    Palos Verdes, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Tetovaná Tereza
1987 Personal Exemptions
1981 Amy
1979 The Man in the Santa Claus Suit (TV film)
1978 Harper Valley P.T.A.
1974 Happy Anniversary and Goodbye (TV film)
1972 Couple Takes a Wife, The (TV film)
Magic Carpet (TV film)
1970 But I Don't Want to Get Married! (TV film)
Cockeyed Cowboys of Calico County
George M! (TV film)
Howdy (TV film)
1969 Šťastný konec
1966 Alice Through the Looking Glass (TV film)
Fame Is the Name of the Game (TV film)
1960 So Help Me, Aphrodite (TV film)
Subterraneans, The
1956 Saturday Spectacular: High Button Shoes (TV film)
1953 Přidej se k nám
1952 The Miracle of Our Lady of Fatima
1939 A Child Is Born
Monroe Doctrine, The
Soukromý život Alžběty a Essexe

TV seriály

1992 The Golden Palace (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 The Munsters Today (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
You've Got a Friend (S03E11)
Just Around the Corner (S03E07)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
1961 Westinghouse Playhouse (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Caesar's Hour (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hollywood tančí a zpívá: 1960
1994 To je zábava
1987 Biography (TV seriál)
1976 To je zábava II.

TV pořady

1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1973 Baffle (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The 14th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
1956 The Patrice Munsel Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
1954 Shower of Stars (TV pořad)
1953 Person to Person (TV pořad)
1950 Your Show of Shows (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace