foto

Simone Hanselmann

  • nar. 6.12.1979 (41 let)
    Mülheim an der Ruhr, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise auf die Kykladen (TV film)
2018 Ronny & Klaid
2013 Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (TV film)
2012 Geheimnis der Villa Sabrini, Das (TV film)
Johanna a dobrodruh: Jeřábí legenda (TV film)
Johanna a dobrodruh: Nebe nad Afrikou (TV film)
2011 Brazilské štěstí (TV film)
Pod křídly lásky (TV film)
2010 Inga Lindström: Láska s vůní čokolády (TV film)
Povinně nezadaný
2008 Srdce z čokolády (TV film)
2007 Free Rainer
2005 Modrooká Polly
2004 Sex & mehr (TV film)
Žralok útočí (TV film)
2003 Rosamunde Pilcher: Plamen lásky (TV film)
2001 Zwei Engel auf Streife (TV film)
2000 Krvavé prázdniny

TV seriály

2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Sicherheit (S10E04)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Eisbärchen (S14E17)
2015 Mila (TV seriál)
2013 Die Bergretter (TV seriál)
Filmriss (S04E05)
Spurlos (S04E04)
Der Tote im Berg (S04E03)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wut im Bauch (S10E32)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebe ist (k)ein Zufall (S12E22)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Čína (E10)
Kobra 11 (TV seriál)
Muž v pozadí (S13E07)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Todesmelodie (S05E09)
2006 Stolberg (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wahl der Waffen (S07E17)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Schulmädchen (TV seriál)
Schulmädchen (S01E01)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Stars im Interview (TV pořad)
1999 Gute Zeiten, schlechte Zeiten: Magic Moments (TV pořad)
TV total (TV pořad)
1998 Gute Zeiten, schlechte Zeiten: Die Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky