foto

Josef Bradna

  • nar. 10.9.1957 (62 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Muž, který se směje
Signál
2009 Beggar's Story
2005 Hostel
2004 93, rue Lauriston (TV film)
2003 Sams in Gefahr
1995 Playgirls
Playgirls II

TV seriály

2019 Rapl (TV seriál)
Bubáci (S02E07)
Hrdinové nepracují (S02E04)
2006 Letiště (TV seriál)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky