foto

Stephnie Weir

  • nar. 28.11.1967 (52 let)
    Odessa, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na férovku, pane učiteli
Pokoj k pronájmu
Wild Honey
2010 Eden Court
2008 The Other Side of the Tracks
2007 Jesus People
Ping Pong Playa
2006 Moonpie
2005 Finty Dicka a Jane
2001 New Port South
2000 To je mé tělo

TV seriály

2019 Happy Together (TV seriál)
Backstage P(asses) (E13)
Vows (E12)
Goldbergovi (TV seriál)
A 100% True Ghost Story (S07E06)
2018 Happy Together (TV seriál)
A Claire-Free Lifestyle (E11)
Home Insecurity (E10)
The Power of Yes... Men (E09)
další epizody (11)
Grace a Frankie (TV seriál)
Datum spotřeby (S04E04)
2017 I Love Dick (TV seriál)
Cowboys and Nomads (E08)
Ilinx (E04)
The Guest Book (TV seriál)
Story Three (S01E03)
Šílená bejvalka (TV seriál)
Josh Is the Man of My Dreams, Right? (S02E11)
When Do I Get to Spend Time with Josh? (S02E09)
2016 Dream Corp LLC (TV seriál)
Lady Dynamite (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Šílená bejvalka (TV seriál)
Who Needs Josh When You Have a Girl Group? (S02E06)
When Will Josh and His Friend Leave Me Alone? (S02E04)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Kongresový ples (S05E07)
2015 Rodinka na kousky (TV seriál)
Nanny Tent Earrings Cheeto (S01E07)
Interruptus Date Breast Movin' (S01E02)
The Comedians (TV seriál)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm So Happy That Josh Is So Happy! (S01E07)
Josh and I Are Good People! (S01E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Pachová stopa (S08E05)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Naše děti a my (S02E12)
2010 Tráva (TV seriál)
Pýcha Vikingů (S06E11)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Bílý na tahu (E02)
2007 V dobrém i zlém (TV seriál)
Tak dost, pane neřáde (S02E08)
2006 Big Day (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a herecké studio (S02E20)
2005 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Arlen City Bomber (S09E10)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)

Dokumentární

1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Counter Culture (TV film)

TV seriály

2018 All About The Washingtons (TV seriál)
Please Hamper, Don't Hurt ‘Em (E05)
Happy Together (TV seriál)
Til Death Do We Party (E08)
2012 Vychovávat Hope (TV seriál)
Úchylná veverka (S03E09)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Host

TV pořady

2004 2004 World Music Awards, The (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky