foto

Stephnie Weir

  • nar. 28.11.1967 (51 let)
    Odessa, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na férovku, pane učiteli
Room for Rent
Wild Honey
2010 Eden Court
2008 The Other Side of the Tracks
2007 Jesus People
Ping Pong Playa
2006 Moonpie
2005 Finty Dicka a Jane
2001 New Port South
2000 To je mé tělo

TV seriály

2019 Happy Together (TV seriál)
Backstage P(asses) (E13)
Vows (E12)
2018 Happy Together (TV seriál)
A Claire-Free Lifestyle (E11)
Home Insecurity (E10)
The Power of Yes... Men (E09)
další epizody (11)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Expiration Date (S04E04)
2017 I Love Dick (TV seriál)
Cowboys and Nomads (E08)
Ilinx (E04)
The Guest Book (TV seriál)
Story Three (S01E03)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Josh Is the Man of My Dreams, Right? (S02E11)
When Do I Get to Spend Time with Josh? (S02E09)
2016 Dream Corp LLC (TV seriál)
Lady Dynamite (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Who Needs Josh When You Have a Girl Group? (S02E06)
When Will Josh and His Friend Leave Me Alone? (S02E04)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Kongresový ples (S05E07)
2015 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I'm So Happy That Josh Is So Happy! (S01E07)
Josh and I Are Good People! (S01E05)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Nanny Tent Earrings Cheeto (S01E07)
Interruptus Date Breast Movin' (S01E02)
The Comedians (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Pachová stopa (S08E05)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Naše děti a my (S02E12)
2010 Tráva (TV seriál)
Pýcha Vikingů (S06E11)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Bílý na tahu (E02)
2006 Big Day (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a herecké studio (S02E20)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)

TV pořady

2004 2004 World Music Awards, The (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Counter Culture (TV film)

TV seriály

2018 All About The Washingtons (TV seriál)
Please Hamper, Don't Hurt ‘Em (E05)
Happy Together (TV seriál)
Til Death Do We Party (E08)
2012 Vychovávat Hope (TV seriál)
Úchylná veverka (S03E09)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace