foto

Cezary Kosiński

  • nar. 8.4.1973 (47 let)
    Bielsk Podlaski, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Skrytá hra
2016 Jsem vrah
2015 Démon
2014 Bohové
Facet (nie)potrzebny od zaraz
2013 Gabriel
Walesa: člověk naděje
2011 Jak se zbavit celulitidy
2010 Belcanto
Projekt dziecko, czyli ojciec potrzebny od zaraz
2009 Nula
2008 Jahodové víno
2007 Testosteron
2004 Už nikdy!
2003 Superprodukcja
Tělo
2002 Kariera Nikosia Dyzmy
Pianista
2001 Pieniądze to nie wszystko
Pól serio
2000 Pierwszy milion
Purimový zázrak (TV film)
To my
Wielkie rzeczy: Siec (TV film)
Zakochani
1999 Dluh
Fuks
Pan Tadeáš
1998 Amok
Nic
Spona
1997 Łóżko Wierszynina

TV seriály

2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (8)
2018 Druga szansa (TV seriál)
To mógł być każdy z nich (S05E04)
Gorzkie przebudzenie (S05E02)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nie zostawię cię (S04E12)
Nigdy więcej (S04E11)
další epizody (15)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
W matni (S02E12)
Czynnik krytyczny (S02E11)
další epizody (24)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (6)
2014 BarON24 (TV seriál)
Ja, Baron (E26)
Szansa (E25)
Uzdrowiciel (E21)
další epizody (11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cudowne dziecko (S11E08)
2013 Lekarze (TV seriál)
Każdy ma swoją tajemnicę (S03E09)
Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Więzienie (S02E11)
Rozwiązanie (S02E09)
další epizody (9)
2011 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Złe dobrego końce (S03E27)
Miłe złego początki (S03E26)
Kaganiec oświaty (S03E25)
další epizody (27)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Nie tylko choinki mają czubki - część 2 (S02E48)
Nie tylko choinki mają czubki - część 1 (S02E47)
Sex, anarchia i ból zęba (S02E46)
další epizody (74)
2009 39 i pół (TV seriál)
Rozwiązanie (S03E13)
Terapia (S03E12)
Przyjemności i obowiązki (S03E11)
další epizody (19)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Niewidzialni (E06)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1997 Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)
Sława i chwała (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky