foto

Jaroslav Novotný

  • nar. 26.1.1910
    Praha, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 20.2.1986 (76 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1977 Idiotka (TV film)
Třináctá legenda (TV film)
1976 Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert (TV film)
Poslední exil (TV film)
Zákon starého muže (TV film)
1975 Hra na život (TV film)
Oči plné slunce (TV film)
Vlčí halíř (TV film)
1974 Kolečkáři (TV film)
Od rána do rána (TV film)
Život není sen, moje milá... (TV film)
1973 Agent (TV film)
Loňský sníh (TV film)
Taková letní noc (TV film)
1972 Hotel Miramare (TV film)
Muž, který chtěl být bohem (TV film)
Surové hedvábí (TV film)
Tele se vlka nebojí (TV film)
1971 Chléb a písně (TV film)
Pomsta (TV film)
Případ Jules Verne (TV film)
Slečnám nic nevadí (TV film)
Zajatec šílenství (TV film)
1970 Byly noci májové (TV film)
Dáma v jezeře (TV film)
Rapotínská tragédie (TV film)
1969 Aurelián (TV film)
Dlouhé dopoledne (TV film)
Komediantská historie (TV film)
Paní Bohdana (TV film)
1968 Jádro věci (TV film)
Lesk a bieda (TV film)
Pekař Jan Marhoul (TV film)
Vojnarka (TV film)
1967 Bidýlko (TV film)
Irkutská historie (TV film)
Rudá v černém (TV film)
Úřad (TV film)
Ženitba (TV film)
1966 Interview s Ballmayerem (TV film)
Když Lea slavila narozeniny (TV film)
Maigret a smutný Alfréd (TV film)
Někoho jsem zastřelil (TV film)
Venkovská panička (TV film)
Výňatky z Adamova deníku (TV film)
1965 Drahomíra (TV film)
Nepřátelé (TV film)
Pařížanka (TV film)
Samota (TV film)
Zločin v Orcivalu (TV film)
1964 Fiorenza (TV film)
Vdova Capetová (TV film)
Vrah nechce být sám (TV film)
1963 Corrida (TV film)
Rváč (TV film)
Strach a bída třetí říše (TV film)
1962 Chirurg Platon Krečet (TV film)
Gazdina roba (TV film)
O korunu a lásku (TV film)
Slitování, Světlano! (TV film)
1961 Bratři Jeršovové (TV film)
Fuente Ovejuna (TV film)
Můj přítel Gaj (TV film)
1960 Občan Brych (TV film)
Rok života (TV film)
1959 Jarní hromobití (TV film)
Mordová rokle (TV film)
V hodině dvanácté (TV film)
1958 Ohně na horách (TV film)
Rozrušená země (TV film)
Zvláštní vydání (TV film)
1957 Starý protiva (TV film)
1956 Dr. (TV film)
Pan Johanes (TV film)
1951 Milujeme

Divadelní záznam

1969 Charleyova teta (divadelní záznam)
1966 Poprask na laguně (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert (TV film)
1970 Byly noci májové (TV film)
1967 Bidýlko (TV film)
Irkutská historie (TV film)
1965 Samota (TV film)
1964 Fiorenza (TV film)
Vdova Capetová (TV film)
1958 Zvláštní vydání (TV film)
1951 Milujeme

Herecká filmografie

TV seriály

1968 Klapzubova jedenáctka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky