foto

Nicolás Saavedra

  • nar. 18.12.1975 (43 let)
    Santiago de Chile, Chile
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Calzones Rotos
2017 Fantastická žena
2015 Alma
El Nombre
2014 Boca de Pozo
La viña
Santiago Violenta
2011 Tiempos menos modernos
2009 Super
2007 Malta con huevo
2005 Mi mejor enemigo
Se arrienda
2003 Sub terra
XS - la peor talla
1999 Historias de sexo

TV seriály

2010 Adios al septimo de linea (TV seriál)
2009 Corazón Rebelde (TV seriál)
2007 Héroes (TV seriál)
Lola (TV seriál)
2005 Gatas & Tuercas (TV seriál)
2004 Tiempo final (TV seriál)
2000 Santoladrón (TV seriál)
1999 Fiera, La (TV seriál)
1998 Iorana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace