foto

Fernanda Urrejola

  • nar. 24.9.1981 (39 let)
    Santiago, Chile

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Cry Macho
2018 American Huaso
Imprisoned
No Estoy Loca
2013 Elementales, Los
2012 Přineste mi hlavu samopalnice
2011 Metro Cuadrado
2010 Drama
2005 Mi mejor enemigo
2004 Perjudícame cariño

TV seriály

2020 Party of Five (TV seriál)
Pilot (E01)
Narcos: Mexiko (TV seriál)
Volný obchod (S02E10)
Růst, prosperita a osvobození (S02E09)
Systém se zhroutil (S02E08)
další epizody (6)
2018 Narcos: Mexiko (TV seriál)
Šéf šéfů (S01E07)
Poslední hranice (S01E06)
Kolumbijská spojka (S01E05)
další epizody (7)
2016 Bala Loca (TV seriál)
2014 Chipe Libre (TV seriál)
2012 Diario secreto de una profesional (TV seriál)
2010 Adios al septimo de linea (TV seriál)
Mujeres de Lujo (TV seriál)
2008 Hijos del monte (TV seriál)
2007 Corazón de María (TV seriál)
2006 Floribella (TV seriál)
2005 Versus (TV seriál)
2004 Destinos cruzados (TV seriál)
2002 Vida es una lotería, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky