foto

J.G. Ballard

  • nar. 15.11.1930
    Šanghaj, Čína
  • zem. 19.4.2009 (78 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 High Rise - kniha
2003 Home (TV film) - povídka
2000 Atrocity Exhibition, The - kniha
1996 Crash - kniha
1987 Říše slunce - kniha
1986 Nightmare Angel - kniha
1974 Billenium (TV film) - kniha

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Ten Monologues from the Lives of the Serial Killers
1971 Crash!

TV seriály

1965 Out of the Unknown (TV seriál)

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky