foto

Michael Hirst

  • nar. 21.9.1952 (68 let)
    Bradford, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Vikingové (TV seriál) (2013)

    - „Vždycky jsem věděl jak Vikingové skončí. Po 89 epizodách si myslím, že jsme ságu Ragnara Lothbroka a jeho synů odvyprávěli a divákům dopřejeme definitivní konec seriálu. Takový, jaký si fanoušci zaslouží,“ prohlásil tvůrce seriálu Michael Hirst. (Duoscop)

  • Vikingové (TV seriál) (2013)

    - Začátkem roku 2019 tvůrci seriálu oznámili, že 6. série bude definitivně poslední. Tvůrce a scénárista Michael Hirst, ale ihned oznámil, že už pracují na spin-offu. (Geralt z Rivie)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 1906
2013 Vikingové: Obětování (TV film)
2007 Královna Alžběta: Zlatý věk
2005 Neměj strach (TV film)
2002 Mladý Casanova (TV film)
1998 Královna Alžběta
1994 Odhalení
1991 Schůzka s Venuší
The Ballad of the Sad Cafe
1990 Oběti osudu
1988 Podvodníci
Wherever You Are...

TV seriály

2020 Vikingové (TV seriál)
Opona padá (S06E20)
Bůh dal... (S06E19)
Pouhá magie (S06E18)
další epizody (16)
2019 Vikingové (TV seriál)
Všichni zajatci (S06E04)
Duchové, bohové a přisluhovači (S06E03)
Prorok (S06E02)
další epizody (9)
2018 Vikingové (TV seriál)
Peklo (S05E15)
Ztracený okamžik (S05E14)
Nový bůh (S05E13)
další epizody (9)
2017 Vikingové (TV seriál)
Vzkaz (S05E06)
Zajatec (S05E05)
Plán (S05E04)
další epizody (11)
2016 Vikingové (TV seriál)
Všichni jeho andělé (S04E15)
V nejisté hodině nad ránem (S04E14)
Dvě cesty (S04E13)
další epizody (15)
2015 Vikingové (TV seriál)
Mrtvý (S03E10)
Obrat (S03E09)
Před branami (S03E08)
další epizody (10)
2014 Vikingové (TV seriál)
Modlitba Páně (S02E10)
Volba (S02E09)
Ivan Bezkostný (S02E08)
další epizody (10)
2013 Vikingové (TV seriál)
Čas změn (S01E09)
Oběť bohům (S01E08)
Královské výkupné (S01E07)
další epizody (9)
2011 Camelot (TV seriál)
Návrat domů (E01)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Smrt monarchie (S04E10)
Tajemství srdce (S04E09)
Jak to má být (S04E08)
další epizody (10)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Cromwellův konec (S03E08)
Protestantka Anna Klevská (S03E07)
Hledá se nová královna (S03E06)
další epizody (8)
2008 Tudorovci (TV seriál)
Osud a štěstí (S02E10)
Vlastizrada (S02E09)
Dvorní dáma (S02E08)
další epizody (10)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Wolseyho smrt (S01E10)
Nejprve vzhlížej k Bohu (S01E09)
Pravda a spravedlnost (S01E08)
další epizody (10)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Vikingové (TV seriál)
Opona padá (S06E20)
Bůh dal... (S06E19)
Pouhá magie (S06E18)
další epizody (16)
2019 Vikingové (TV seriál)
Všichni zajatci (S06E04)
Duchové, bohové a přisluhovači (S06E03)
Prorok (S06E02)
další epizody (9)
2018 Vikingové (TV seriál)
Peklo (S05E15)
Ztracený okamžik (S05E14)
Nový bůh (S05E13)
další epizody (8)
2013 Vikingové (TV seriál)
Čas změn (S01E09)
Oběť bohům (S01E08)
Královské výkupné (S01E07)
další epizody (9)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 The Secrets of the Vikings (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(50)