foto

Yeo-jin Kim

  • nar. 24.6.1972 (47 let)
    Masan, provincie Jižní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Salanameun
2011 Aideul...
Goraereul chatneun jajeongeo
2010 Jipnaon namjadeul
Vegetariánka
Wedingdeureseu
2003 4 inyong shiktak
Dobrý právník a jeho žena
2002 Joheun saram isseumyeon sogaeshikyeo jwo
Opojen ženami a malováním
2000 Ostrov
1999 Mentolky
1998 Chunyudleui jeonyuksiksah

TV seriály

2020 Mimoškolní aktivity (TV seriál)
2019 Nově psané dějiny (TV seriál)
2018 Nae duie teriuseu (TV seriál)
2017 Gangdeoksun aejeongbyeoncheonsa (TV seriál)
Geunyeoleul midji maseyo (TV seriál)
2016 Sollomoneui wijeung (TV seriál)
2015 Hwajeong (TV seriál)
Omangwa pyungyeon (TV seriál)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
další epizody (4)
2014 Cheongugeui nunmul (TV seriál)
Enjelaiseu (TV seriál)
Omangwa pyungyeon (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
Teuroteuui yeonin (TV seriál)
2008 Amnokgangeun heureunda (TV seriál)
2007 Pureun mulgogi (TV seriál)
Woorereul haengbok hake myeot kaji chilmun (TV seriál)
2005 Bomnaleui miso (TV seriál)
Saranghanda wensuya (TV seriál)
Shin Don (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
Joheun saram (TV seriál)
Jugdolog salanghae (TV seriál)
2002 Geu yeoja salamjabne (TV seriál)
2001 Yeouwa somsatang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky