foto

Jennifer Spence

  • nar. 22.1.1977 (40 let)
    Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ledová zkáza (TV film)
2013 Po proudu
2012 Nech mého muže! (TV film)
2007 Byla to ona (TV film)
Decentní návrh (TV film)
2006 Život jde dál
2004 Truth About Miranda, The
2003 Jádro
2002 Nesvatý Mikuláš (TV film)
2001 Heart Department, The (TV film)

TV seriály

2017 Travelers (TV seriál)
Protocol 4 (S02E02)
Ave Machina (S02E01)
2016 Frequency (TV seriál)
Pilot (E01)
Travelers (TV seriál)
Grace (S01E12)
Marcy (S01E11)
Donner (S01E08)
další epizody (5)
Van Helsing (TV seriál)
Help Me (S01E01)
You Me Her (TV seriál)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
UnREAL (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Skleník (S03E04)
2014 Continuum (TV seriál)
Revolutions Per Minute (S03E10)
So Do Our Minutes Hasten (S03E08)
Wasted Minute (S03E06)
další epizody (7)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Last (S02E12)
Second Guess (S02E11)
další epizody (13)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Family Time (S01E09)
Playtime (S01E08)
další epizody (10)
The Killing (TV seriál)
Ghosts of the Past (S02E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Plucky Pennywhistle's Magical Menagerie (S07E14)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
Blokáda (S02E19)
Epilog (S02E18)
další epizody (9)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Oživení (S02E10)
Návštěva (S02E09)
Pomsta (S02E08)
další epizody (18)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Spravedlnost (S01E10)
Život (S01E09)
Čas (S01E08)
další epizody (9)
SGU Stargate Universe Kino (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Smrtonosná voda (S03E15)
2007 4400 (TV seriál)
The Great Leap Forward (S04E13)
Tiny Machines (S04E12)
Ghost in the Machine (S04E11)
další epizody (7)
2006 Exes & Ohs (TV seriál)
Northern Town (TV seriál)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace