foto

Jennifer Spence

  • nar. 22.1.1977 (43 let)
    Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ledová zkáza (TV film)
2013 Po proudu
2012 Echoes
Nech mého muže! (TV film)
2007 Byla to ona (TV film)
Decentní návrh (TV film)
2006 Život jde dál
2004 Truth About Miranda, The
2003 Jádro
2002 Nesvatý Mikuláš (TV film)
2001 The Heart Department (TV film)
1997 Blind Spot

TV seriály

2020 Traces (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
2019 Traces (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Ty, já a ona (TV seriál)
Kým jsme… a kým ne (S04E10)
Jsem Pepek a ty můj špenát (S04E09)
A kdo má ve vlasech vejce teď? (S04E07)
další epizody (9)
Lovci duchů (TV seriál)
Golden Time (S15E06)
2018 Life Sentence (TV seriál)
Re-Inventing the Abbotts (E02)
The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
In for a Pound (E08)
Fog of War (E07)
Iron in War (E06)
další epizody (7)
Cestovatelé časem (TV seriál)
Protocol Omega (S03E10)
David (S03E09)
Trevor (S03E07)
další epizody (7)
Ty, já a ona (TV seriál)
You Be You And I'll Be Me (S03E10)
Asshole, Other Asshole, and the Depressive Muppet (S03E09)
The Insidious Lure of Pumpkin Spice (S03E08)
další epizody (10)
Van Helsing (TV seriál)
Pěkná oprátka (S03E05)
Naživu (S03E03)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Aktualizace (S02E09)
Cestovatel 0027 (S02E08)
Uran-235 (S02E06)
další epizody (6)
Ty, já a ona (TV seriál)
Kam se poděla naše láska, baby? (S02E10)
Vodka a nadějné vyhlídky (S02E09)
Podivní malí milí pudlíci (S02E08)
další epizody (10)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Grace (S01E12)
Marcy (S01E11)
Donner (S01E08)
další epizody (5)
Frequency (TV seriál)
Pilot (E01)
Ty, já a ona (TV seriál)
Můj domov je v Coloradu (S01E09)
Vztah mezi více lidmi (S01E08)
Zakázané slovo (S01E06)
další epizody (8)
Van Helsing (TV seriál)
Pomoz mi (S01E01)
UnREAL (TV seriál)
War (S02E01)
2015 The Whispers (TV seriál)
Traveller in the Dark (E12)
Ties That Bind (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Skleník (S03E04)
2014 Continuum (TV seriál)
Revolutions Per Minute (S03E10)
So Do Our Minutes Hasten (S03E08)
Wasted Minute (S03E06)
další epizody (7)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Last (S02E12)
Second Guess (S02E11)
další epizody (13)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Webb Porter (E11)
Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Family Time (S01E09)
Playtime (S01E08)
další epizody (10)
Zločin (TV seriál)
Duchové minulosti (S02E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Plucky Pennywhistle's Magical Menagerie (S07E14)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
Blokáda (S02E19)
Epilog (S02E18)
další epizody (9)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Oživení (S02E10)
Návštěva (S02E09)
Pomsta (S02E08)
další epizody (18)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Spravedlnost (S01E10)
Život (S01E09)
Čas (S01E08)
další epizody (9)
SGU Stargate Universe Kino (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Smrtonosná voda (S03E15)
2007 4400 (TV seriál)
The Great Leap Forward (S04E13)
Tiny Machines (S04E12)
Ghost in the Machine (S04E11)
další epizody (7)
2006 Exes & Ohs (TV seriál)
Northern Town (TV seriál)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Volání mrtvých (TV seriál)
The Longest Day (S01E11)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)