foto

Oleg Jefremov

  • nar. 1.10.1927
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 24.5.2000 (72 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Ach, začem eta noč...
1995 Širli-Myrli
1991 I vozvraščajetsja větěr...
1990 Šapka
1989 Něprikajannyj
1987 Dyadya Vanya (TV film)
Pervaja vstreča - posledňaja vstreča
1986 Tajna Sněžnoj korolevy (TV film)
1985 Ot zarplaty do zarplaty
Takoj strannyj věčer v uzkom semejnom krugu (TV film)
1984 Prodlis, prodlis, očarovaně...
Čužaja žena i muž pod krovaťu (TV film)
1982 Inspektor GAI
1981 Šofjor na odin rejs (TV film)
1980 Mnimyj bolnoj (TV film)
Odnaždy, dvadcať let spusťa
1979 Aktivní zóna (TV film)
Až já budu velký
Poéma o křídlech
1978 Komissija po rassledovaniju
Poslednij šans
1977 Das Verhör (TV film)
Nepřátelé
1976 Rudin
1975 Tam, za gorizontom
1974 Má láska
1972 Gorod na Kavkaze
Za vsjo v otvete
Zdravstvuj i proščaj
1971 Ty a já
1970 Slučaj s Poluninym
Útěk
1969 Korol-oleň
Mama vyšla zamuž
Sviť, sviť, má hvězdo
Tolko tri noči
1968 Ještě jednou o lásce
1967 Kavárna Tři topoly
Spasitě utopajuščego
1966 Ajbolit-66
Pozor na auto
Vojna a mír
Vojna a mír II: Nataša Rostovová
1965 Otevřete, někdo zvoní!
Stroitsja most
Vojna a mír I: Andrej Bolkonskij
1964 Živí a mrtví
1963 Sotrudnik ČK
1962 Akademik iz Askanii
Hvězdný lístek
1961 Komandirovka
Ljubuška
1960 Ispytatělnyj srok
1958 Vykoupené štěstí
Šli soldaty
1957 Povídky o Leninovi
Rjadom s nami
1956 Saša vstupajet v žizň

TV seriály

1998 Čechov i Ko (TV seriál)
1985 Prapory žádají palbu (TV seriál)
1977 Otevřená kniha (TV seriál)
1976 Dni chirurga Miškina (TV seriál)
1971 Vsja korolevskaja rať (TV seriál)
1967 Štrichi k portretu (TV seriál)
1963 Přivoláme na sebe palbu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1987 Dyadya Vanya (TV film)
1980 Staryj Novyj god
1965 Stroitsja most

Scenáristická filmografie

Filmy

1965 Stroitsja most

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace