foto

Luvia Petersen

  • nar. 15.4.1978 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tipped
2018 Scorched Earth
2016 Moonshot
The Confirmation
2014 Jackhammer
2008 Akta X: Chci uvěřit
2004 Jackhammer

TV seriály

2020 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 71: „Vražedná práva“ (S04E14)
2019 The Murders (TV seriál)
Stereo (E08)
Black & Blue (E06)
Toxic (E05)
další epizody (7)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 55: „Ples“ (S03E20)
Lovci duchů (TV seriál)
Our Father, Who Aren't in Heaven (S15E08)
2018 ReBoot: The Guardian Code (TV seriál)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
22 Steps (S01E07)
Ghost Wars (TV seriál)
Post-Apocalypse Now (E09)
Two Graves (E08)
Whistle Past the Graveyard (E07)
další epizody (8)
2016 Motiv (TV seriál)
Co nám tají minulost (S04E09)
Zásah zvenčí (S04E06)
2015 Proof (TV seriál)
Memento Vivere (E05)
Motiv (TV seriál)
Problém Maria (S03E13)
Continuum (TV seriál)
Final Hour (S04E06)
The Desperate Hours (S04E05)
Zero Hour (S04E04)
další epizody (6)
2014 The 100 (TV seriál)
Many Happy Returns (S02E04)
Lidé zítřka (TV seriál)
Rumble (E11)
Continuum (TV seriál)
Last Minute (S03E13)
The Dying Minutes (S03E12)
3 Minutes to Midnight (S03E11)
další epizody (10)
Agentura Jasno (TV seriál)
Cog Blocked (S08E05)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Last (S02E12)
Second Guess (S02E11)
další epizody (10)
Falling Skies (TV seriál)
At All Costs (S03E04)
Badlands (S03E03)
2012 Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
The Politics of Time (S01E07)
A Test of Time (S01E05)
další epizody (7)
2011 Endgame (TV seriál)
2010 Svatyně (TV seriál)
Dutí lidé (S03E10)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
To Sprong, with Love (S02E11)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Lascivní tanec (S02E02)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Lapák (S01E12)