foto

Bernd Stephan

  • nar. 23.10.1943 (75 let)
    Marburg, Hesse, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Roztoužená srdce (TV film)
2005 Dům harmonie (TV film)
2002 Rosamunde Pilcher: Padající hvězda (TV film)
Šance na zhubnutí (TV film)
2001 Kumpáni (TV film)
2000 Rosamunde Pilcherová: Dlouhá cesta ke štěstí (TV film)
Stimme des Herzens (TV film)
1998 Blutspur in den Osten
1996 Trip - Die nackte Gitarre 0,5, Der
1995 Wozu denn Eltern? (TV film)
1989 Just Another Secret (TV film)
1988 Pizza-Express (TV film)
Tagebuch für einen Mörder (TV film)
1986 Geld oder Leber!
Nägel mit Köpfen
1985 Big Mäc
Seitenstechen
1984 Frau mit dem roten Hut, Die
Mrs. Harris - Freund mit Rolls Royce (TV film)
1982 Jägerschlacht
Tajemný cizinec (TV film)
1980 Únos aut
1973 Revolver

TV seriály

2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Zahltag (S05E03)
1997 St. Angela (TV seriál)
1996 Solange es die Liebe gibt (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
1993 Brigada central 2: La guerra blanca (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Hafendetektiv (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Abenteuer Bundesrepublik (TV seriál)
Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Ärzte: Hoffnung für Julia (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace