foto

Butterfly McQueen

  • nar. 7.1.1911
    Tampa, Florida, USA
  • zem. 22.12.1995 (84 let)
    Augusta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Polly (TV film)
1986 Pobřeží moskytů
1981 The Adventures of Huckleberry Finn (TV film)
1974 Úžasná Grace
1970 The Phynx
1948 Killer Diller
1946 Souboj na slunci
1945 Flame of Barbary Coast
Mildred Pierceová
1943 Chata na nebesích
I Dood It
1941 Affectionately Yours
1939 Jih proti Severu
The Women

TV seriály

1981 American Playhouse (TV seriál)
1980 Ossie and Ruby! (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1950 Beulah (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

2009 Gone with the Wind: The Legend Lives On
2008 Crawford at Warners
1988 The Making of a Legend: Gone with the Wind (TV film)
1986 Our World (TV seriál)
1968 Black History: Lost Stolen, or Strayed (TV film)

TV pořady

1996 68. Annual Academy Awards (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace