foto

Jesse Armstrong

  • nar. Oswestry, Shropshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Čtyři lvi
2009 Politické kruhy
2008 Peep Show (TV film)
2007 Ladies and Gentlemen (TV film)
Magicians
2006 The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Boj o moc (TV seriál)
Pre-Nuptial (S01E09)
Celebration (S01E01)
2014 Babylon (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2012 Bad Sugar (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Slzy (S01E08)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Celá tvá minulost (S01E03)
Čerstvé maso (TV seriál)
2009 Old Guys, The (TV seriál)
2006 That Mitchell and Webb Look (TV seriál)
2005 Je to soda (TV seriál)
2003 Peep Show (TV seriál)
2002 Ed Stone Is Dead (TV seriál)
Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
Seriously Weird (TV seriál)
2001 TV to Go (TV seriál)
1999 Mí rodiče, mimozemšťané (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Boj o moc (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2018 Boj o moc (TV seriál)
Nobody Is Ever Missing (S01E10)
Pre-Nuptial (S01E09)
Prague (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace