foto

Marti Noxon

  • nar. 25.8.1964 (53 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Glass Castle
To the Bone
2011 Jsem číslo čtyři
Noc hrůzy
1998 Nevinný flirt

TV seriály

2018 Dietland (TV seriál)
Tender Belly (E02)
Pilot (E01)
Ostré předměty (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 UnREAL (TV seriál)
War (S02E01)
2015 UnREAL (TV seriál)
Return (S01E01)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
2011 Glee (TV seriál)
Velmi neobyčejně veselé Vánoce (S03E09)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Cikánka a tulák (S03E11)
2008 Private Practice (TV seriál)
A Family Thing (S02E01)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dědictví (S02E10)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Addison Finds a Showerhead (S01E05)
In Which Addison Finds the Magic (S01E03)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Poslední vůle (S01E02)
Point Pleasant (TV seriál)
Let the War Commence (E13)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Point Pleasant (TV seriál)
Human Nature (E02)
Pilot (E01)
2003 Still Life (TV seriál)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Noc přichází (S07E10)
Zlosynové (S06E19)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Na dně (S06E09)
Návrat mezi živé (S06E01)
Navždy (S05E17)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Do lesů (S05E10)
Buffy proti Drákulovi (S05E01)
Nový úplněk (S04E19)
další epizody (5)
1999 Angel (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Divokost v srdci (S04E06)
Životní podmínky (S04E02)
Maturitní ples (S03E20)
další epizody (4)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Přání (S03E09)
Kráska a zvířata (S03E04)
Noc oživlých mrtvol (S03E02)
další epizody (7)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Čím budu? 2/2 (S02E10)
Čím budu? 1/2 (S02E09)

Režijní filmografie

Filmy

2017 To the Bone

TV seriály

2018 Dietland (TV seriál)
Tender Belly (E02)
Pilot (E01)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Navždy (S05E17)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Do lesů (S05E10)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Commentary! The Musical
1999 Godmoney

TV seriály

2008 Dr. Horrible's Sing-Along Blog (TV seriál)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Obětavost (S07E05)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Ještě jednou a s citem (S06E06)
1999 Angel (TV seriál)

TV pořady

2018 Unapologetic with Aisha Tyler (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Dietland (TV seriál)
Bedwomb (E10)
Woman Down (E09)
Red Fatties (E08)
další epizody (10)
Ostré předměty (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
UnREAL (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (18)
2016 UnREAL (TV seriál)
Friendly Fire (S02E10)
Espionage (S02E09)
Fugitive (S02E08)
další epizody (10)
2015 UnREAL (TV seriál)
Future (S01E10)
Princess (S01E09)
Two (S01E08)
další epizody (10)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
2006 Point Pleasant (TV seriál)
Let the War Commence (E13)
Mother's Day (E12)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Missing (E11)
Hell Hath No Fury Like a Woman Choked (E10)
Waking the Dead (E09)
další epizody (11)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace