foto

Saul Metzstein

  • nar. 30.12.1970 (47 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Pán času: Sněhuláci (TV film)
2009 Micro Men (TV film)
2005 Neznámý vojín
2001 Zatracená noční dřina
1997 Magic Moments
Santa/Claws

TV seriály

2017 Living The Dream (TV seriál)
2015 Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Tři mušketýři (TV seriál)
Návrat domů (S01E05)
Výhodný obchod (S01E03)
Ripper Street (TV seriál)
The Peace of Edmund Reid (S03E08)
Live Free, Live True (S03E07)
2012 Pond Life (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Doktorovo jméno (S07E14)
Šarlatový děs (S07E12)
Sněhuláci (S07E06)
další epizody (5)
2010 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Cuckoo (S01E03)

Dokumentární

2000 The Name of this Film Is Dogme95

Herecká filmografie

Filmy

1999 Coming Soon (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace