foto

Jáchym Novotný

  • nar. 5.12.1998 (18 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ani ve snu!
Domov (studentský film)
2015 NINA (amatérský film)
2014 Piknik (TV film)
2012 Můj bratr (amatérský film)

TV seriály

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Bahno (E04)
Láska a intriky (E01)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
S.E.D.M.E.R.O. (S01E07)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Na dně skleničky (E11)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Chromozom (E06)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace