foto

Patrick Marber

  • nar. 19.9.1964 (56 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Curtain Call
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
2008 Love You More
2006 Zápisky o skandálu
2004 Na dotek - scénář, divadelní hra
Old Street

TV seriály

1994 Knowing Me, Knowing You with Alan Partridge (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 National Theatre Live: Hedda Gabler (divadelní záznam)
2002 Na dotek (divadelní záznam) - divadelní hra

Herecká filmografie

Filmy

2000 Mission: Impossible II

TV seriály

2018 Skandál po anglicku (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1994 Day Today, The (TV seriál)
Knowing Me, Knowing You with Alan Partridge (TV seriál)

Dokumentární

2017 Alan Partridge: Why, When, Where, How and Whom? (TV film)
2011 Ben Elton: Laughing at the 80s (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1992 Performance (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Only Connect (TV pořad)