foto

Paul Sarossy

  • nar. 24.4.1963 (55 let)
    Barrie, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Her Stolen Past (TV film)
The Padre
2017 Goon: Last of the Enforcers
Prostě dokonalá
2015 Vzpomeň si
2014 Queen of the Night
2013 Ďáblův uzel
2010 Act of Dishonour
Anton Chekhov's The Duel
Flesh Offering, A
Novinářka Amy (TV film)
2009 Pokušení
2008 Kšeft
Obdiv
2007 Charlie Bartlett
Obrázky Hollis Woodsové (TV film)
Převtělená
V dostihovém sedle
2006 Eight Days to Live (TV film)
Rituál
Špatným směrem
Žádná noc není dost dlouhá (TV film)
2005 Návrat pana Ripleyho
Pod hladinou
Pravda nebo lež
Černá vdova (TV film)
2004 Hlava v oblacích
Klub zneuctěných (TV film)
Nepříčetnost (TV film)
2003 Cesta úspěchu (TV film)
The Incredible Mrs. Ritchie (TV film)
Vojákova dívka (TV film)
2002 Ararat
Man Who Saved Christmas, The (TV film)
Perfect Pie
Zákon gangu
2001 Na nose
2000 Karaoke
Krapp's Last Tape (TV film)
Králové sexu (TV film)
Lakeboat
Line, The
1999 Feliciina cesta
Rocky Marciano (TV film)
1998 Jerry & Tom
Pete's Meteor
1997 Perfektní záskok
Sladké zítřky
Utrpení
1996 Lekce (TV film)
Mariette in Ecstasy
1995 Blood & Donuts
1994 Exotica
1993 Love & Human Remains
Ordinary Magic
1992 Obří kroky
1991 Masala
Montréal vu par...
Odhadce
Podvod podvodů (TV film)
1990 Revenge of the Radioactive Reporter
Terminal City Ricochet
White Room
1989 Vedlejší role

TV seriály

2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
Cuckoo (S01E06)
Jack (S01E04)
The Kid (S01E02)
2016 Království (TV seriál)
Sokyně (S03E18)
Skotské klany (S03E16)
Na život a na smrt (S03E14)
další epizody (4)
2015 Království (TV seriál)
Oheň (S02E22)
Uprchlík (S02E20)
Jak chutná pomsta (S02E16)
další epizody (5)
2014 Království (TV seriál)
Královská milost (S02E10)
Hon na věřící (S02E08)
Tři královny (S02E06)
další epizody (13)
2013 Borgiové (TV seriál)
Vladař (S03E10)
Výbušný plán (S03E09)
Relikvie (S03E06)
další epizody (6)
2012 Policajt (TV seriál)
Rozsáhlé ďábelské spiknutí (S01E10)
Den díkůvzdání (S01E09)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
další epizody (10)
Borgiové (TV seriál)
Zpověď (S02E10)
Svět zázraků (S02E09)
Pravda a lži (S02E08)
další epizody (10)
2011 Borgiové (TV seriál)
Umění války (S01E08)
Smrt na sinavém koni (S01E07)
Francouzský král (S01E06)
další epizody (8)
Flashpoint (TV seriál)
The Better Man (S04E05)
2010 Kids in the Hall: Death Comes to Town (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
1995 Dark Eyes (TV seriál)
1994 Picture Windows (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Ten uprostřed

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace