foto

Francis Lemaire

  • nar. 9.6.1936
    Verviers, Belgie
  • zem. 5.3.2013 (76 let)
    Paříž, Île-de-France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Knock ou Le triomphe de la médecine (TV film)
2003 Madame Doubtfire (TV film)
1997 Comédien, Le
Les Soeurs Soleil
Mon amour (TV film)
Une patronne de charme (TV film)
1996 Jaguár
Povolání: Učitel
Une fille à papas (TV film)
1995 Strážní andělé
1991 Ritals, Les (TV film)
Secrets professionnels du Dr Apfelglück, Les
Společná hra
1990 Il Maestro
Sladká pomsta
1988 À notre regrettable époux
1985 Dostanu tě!
Réaction directe
Voyage à Paimpol, Le
1984 Parents ne sont pas simples cette année, Les
Sedmý terč
1983 Ogroff
Prends ton passe-montagne, on va à la plage
Un homme à ma taille
1982 Paradis pour tous
Večírek 2
1980 T'inquiète pas, ça se soigne
Tři muži na zabití
1979 Destin de Priscilla Davies, Le (TV film)
Démons de midi
Plus heureux des trois, Le (TV film)
Takové krásné městečko
1978 Hôtel de la plage, L'
L'ange gardien
Něžné kuře
Peníze těch druhých
1977 Jako klíště
Julie
Sedmá rota za úplňku
1975 Protée (TV film)
Trente ans ou La vie d'un joueur (TV film)
1974 Facka
L'Ange de la rivière morte (TV film)
Mrak v zubech
1973 Rabín Jákob
École des femmes, L' (TV film)

TV seriály

1992 Číňan (TV seriál)
1988 Tisserands du pouvoir, Les (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1996 (E22)
1982 De bien étranges affaires (TV seriál)
1981 Histoire contemporaine (TV seriál)
1979 Orient-Express (TV seriál)
1978 Provaz na krku (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace