foto

Jordan Marder

  • nar. 11.4.1973 (46 let)
    Westchester, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 That Guy: Pilot (TV film)
Then There Was
1998 Kult hákového kříže
1997 L. A. - Přísně tajné
1996 Periskop nahoru a dolů
1995 Crosstown Traffic (TV film)
Pán kouzel
Virtuozita
1988 Good Ole Boy: A Delta Boyhood
Vražda Mary Phaganové (TV film)
1987 Walking on Air (TV film)

TV seriály

2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Good Lovin' (S03E03)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Znám ho, protože jsem ho zabila (E20)
Zabijeme Bridget (E19)
Ta ženská nebyla nikdy oběť (E18)
další epizody (4)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Podezření (E03)
Úplně všechno zkazí (E02)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S08E08)
Day 8: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S08E07)
Day 8: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S08E06)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Possible Kill Screen (S07E12)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Zasypej jámu (S01E11)
Žralok (TV seriál)
Gangster Movies (S02E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Chiméra (S05E06)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2001 JAG (TV seriál)
Vina (S07E04)
Akta X (TV seriál)
Dar (S08E11)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Komando (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Nebezpečné území (S01E15)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 Young People's Specials (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace