foto

Fiona Gubelmann

  • nar. 30.3.1980 (40 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Fiona je americká herečka. Rodačka z Kalifornie,  se objevila v několika jednotlivých epizodách seriálů  CSI : NY , My Name Is Earl a Knight Rider, stejně jako v hrstce filmů včetně  Rande měsíce a Downstream. Nejznámější role je ovšem v seriálu  Wilfred .  Začala herectví a tanec už ve školce a její matka ji zapsala do tanečních tříd. Vystudovala UCLA v roce 2002 a pokračovala ve studiu herectví v Beverly Hills Playhouse.

ArNEtis

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Way We Weren't
Velikonoce v utajení (TV film)
2018 Royally Ever After (TV film)
2017 Christmas Next Door (TV film)
Surprise Me!
2016 Mommy's Little Girl (TV film)
Tulipány pro Rose
2015 Linka smrti
2014 Nemrkej
2013 Štěňata v akci
2010 Downstream
Sex Tax: Based on a True Story
2007 Ledově ostří
2006 Rande měsíce
2005 Horror High
N.T.V. Volume 1
2004 Beck and Call (TV film)
Honeybunny
Modrý démon
Máš padáka!

TV seriály

2020 Dobrý doktor (TV seriál)
Heartbreak (S03E18)
Fixation (S03E17)
Autopsy (S03E16)
další epizody (8)
2019 Dobrý doktor (TV seriál)
I Love You (S03E20)
Hurt (S03E19)
Friends and Family (S03E10)
další epizody (20)
2018 Dobrý doktor (TV seriál)
Quarantine (S02E10)
Empathy (S02E09)
Stories (S02E08)
další epizody (11)
Lucifer (TV seriál)
The Last Heartbreak (S03E18)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
Den za dnem (TV seriál)
Sex Talk (S01E10)
Viva Cuba (S01E09)
Strays (S01E05)
další epizody (5)
Americká manželka (TV seriál)
The Couple (S02E09)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Elvis žije! (S02E09)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Krvavý sníh (S08E09)
2015 Telenovela (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Abra Cadaver (S02E07)
Nová holka (TV seriál)
The Right Thing (S04E19)
Liga snů (TV seriál)
The Block (S07E10)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hovor na výzvu (S07E14)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
The Imposter (E12)
Wilfred (TV seriál)
Happiness (S04E10)
Resistance (S04E09)
Courage (S04E08)
další epizody (9)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Budete naši sousedi? (S06E05)
2013 We Are Men (TV seriál)
Mrcha od vedle (TV seriál)
Mean Girls... (S02E10)
Wilfred (TV seriál)
Regrets (S03E13)
Heroism (S03E12)
Intuition (S03E07)
další epizody (7)
2012 Animal Practice (TV seriál)
Guys with Kids (TV seriál)
Save the Supers (TV seriál)
Wedding Band (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Tajemství (S02E13)
Zášť (S02E12)
Otázky (S02E11)
další epizody (8)
Myšlenky zločince (TV seriál)
A Family Affair (S07E16)
Griffinovi (TV seriál)
Lois Comes Out of Her Shell (S11E06)
2011 How to Be a Gentleman (TV seriál)
Paul Reiser Show, The (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Sebeuvědomění (S01E13)
Oběť (S01E12)
Pochyby (S01E11)
další epizody (10)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Californication (TV seriál)
Zoso (S03E04)
2008 Comedy Gumbo (TV seriál)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Knight of the Zodiac (E08)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Frankovo děvče (S03E06)
Kriminálka New York (TV seriál)
Plán možného útěku (S03E20)
2005 Closer (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a premiéra (S01E14)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Barák (S02E04)
2003 The Mullets (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Screen Junkies Show, The (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky