foto

Margaret Hayes

  • nar. 5.12.1916
    Baltimore, Maryland, USA
  • zem. 26.1.1977 (60 let)
    Miami Beach, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 13 West Street
House of Women
1959 Dobrý den na věšení
Girls Town
The Beat Generation
1958 Damn Citizen
Fräulein
Girl in the Woods
The Case Against Brooklyn
1957 Omar Khayyam
1956 The Bottom of the Bottle
1955 Brutální sobota
Džungle před tabulí
1954 Story of Ruth, The (TV film)
1943 Na titulní stránce
One Dangerous Night
1942 Sabotér
Scattergood Survives a Murder
Skleněný klíč
Stand by All Networks
Take a Letter, Darling
The Lady Has Plans
1941 In Old Colorado
Louisiana Purchase
New York Town
Skylark
Sullivanovy cesty
The Night of January 16th
1940 City for Conquest
Just a Cute Kid
Ladies Must Live
Money and the Woman
The Man Who Talked Too Much
Tugboat Annie Sails Again

TV seriály

1964 Flame in the Wind, A (TV seriál)
Můj přítel delfín (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Comedy Spot (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Conflict (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
Short Short Dramas (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1940 Fashion Horizons

TV pořady

1950 What's My Line? (TV pořad)
Your Show of Shows (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace