foto

Louisa May Alcott

  • nar. 29.11.1832
    Germantown, Pennsylvania, USA
  • zem. 6.3.1888 (55 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Malé ženy - kniha
2018 Little Women - kniha
2012 The March Sisters at Christmas (TV film) - kniha
2008 Nezlomná pouta (TV film) - kniha
1998 Malí muži - kniha
1997 Skryté dědictví (TV film) - kniha
1994 Malé ženy - kniha
1989 Quattro piccole donne (TV film) - kniha
1980 Wakakusa monogatari (TV film) - kniha
1978 Little Women (TV film) - kniha
1958 Little Women (TV film) - kniha
1949 Little Women - kniha
Old-Fashioned Girl, An - kniha
1940 Little Men - kniha
1939 Little Women (TV film) - kniha
1934 Little Men - kniha
1933 Malé ženy - kniha
1918 Little Women - kniha

TV seriály

2017 Malé ženy (TV seriál) - kniha
Epizoda 3 (E03) - kniha
Epizoda 2 (E02) - kniha
Epizoda 1 (E01) - kniha
1998 Little Men (TV seriál) - kniha
1981 Wakakusa no jon šimai (TV seriál) - kniha
1970 Little Women (TV seriál) - kniha
1963 NBC Children's Theatre (TV seriál) - kniha
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál) - kniha
1955 Matinee Theatre (TV seriál) - kniha
1948 Studio One (TV seriál) - kniha
The Ford Theatre Hour (TV seriál) - kniha

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad) - kniha