foto

J.M. Barrie

  • nar. 9.5.1860
    Kirriemuir, Angus, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 19.6.1937 (77 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (3)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Pan - divadelní hra
2003 Petr Pan - divadelní hra
2002 Návrat do Země Nezemě - divadelní hra
2000 Peter Pan (TV film) - divadelní hra
1991 Hook - divadelní hra
1988 Petr Pan - divadelní hra
1987 Piter Pen (TV film) - divadelní hra
1976 Peter Pan (TV film) - divadelní hra
1973 New Word, The (TV film) - divadelní hra
1968 Admirable Crichton, The (TV film) - divadelní hra
Eine halbe Stunde (TV film) - divadelní hra
1962 Peter Pan (TV film) - divadelní hra
1961 Mary Rose (TV film) - divadelní hra
1960 Peter Pan (TV film) - divadelní hra
1957 Admirable Crichton, The - divadelní hra
Der entscheidende Augenblick (TV film) - divadelní hra
1953 Forever Female - divadelní hra
Petr Pan - divadelní hra
1951 Darling, How Could You! - divadelní hra
1937 Quality Street - divadelní hra
1934 Charlemagne - divadelní hra
The Little Minister - divadelní hra
We're Not Dressing - divadelní hra
What Every Woman Knows - divadelní hra
1931 Il segreto del dottore - divadelní hra
1930 Secret du docteur, Le - divadelní hra
Seven Days' Leave - divadelní hra
Tajemství lékařovo - divadelní hra
1929 Doctor's Secret, The - divadelní hra
1927 Quality Street - divadelní hra
1925 Kiss for Cinderella, A - divadelní hra
1924 Peter Pan - divadelní hra
1921 The Little Minister - divadelní hra
What Every Woman Knows - divadelní hra
1919 Rozmary osudu - divadelní hra
1918 Admirable Crichton, The - divadelní hra
1916 The Real Thing at Last
1915 Little Minister, The - divadelní hra

TV seriály

1990 Petr Pan a piráti (TV seriál) - divadelní hra
1970 Play for Today (TV seriál) - divadelní hra
1965 BBC Play of the Month (TV seriál) - divadelní hra
Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra
1963 Novela (TV seriál) - divadelní hra
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál) - divadelní hra
1956 Armchair Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1954 Producers' Showcase (TV seriál) - divadelní hra
1953 The United States Steel Hour (TV seriál) - divadelní hra
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - divadelní hra
Lux Video Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál) - divadelní hra
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

2014 Petr Pan – muzikál (TV film) - kniha
1966 Johannisnacht (TV film) - kniha
1921 Sentimental Tommy - kniha
1913 The Little Minister - kniha

TV seriály

1952 Omnibus (TV seriál) - kniha
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1917 Masks and Faces
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace